上一頁下一頁
發新話題

北 上 蒲 吧 講 英 文 遭 毒 打

收藏  |  訂閱
46  3.0k

講英文都要比人打

不知天高地厚,抵打啦

人地唔比入, 咪blacklist間場, 然後走人咯
佢夾硬入去梗係比人打

:smile_38: 衰口臭,踭唔落.駛多兩個錢扮晒嘢,見得呢類人唔少 !

引用:
原帖由 canon123 於 2008-11-4 02:38 PM 發表
cannot say that guy is not correct. he is staying aboard for long time and it is instince that he speak English
但係佢三十四歲,美國住得十年,仲要六年前回港,點會英文好過中文,當英文係"母語",可能佢係本能反應,但點解有呢種本能,係咪自己成日扮野所致?成日見呢d傻西以為講英文好叻,其實d英文詞不達義:smile_39:

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 threemeninaboat 於 2008-11-4 04:11 PM 發表 查看引用來源

但係佢三十四歲,美國住得十年,仲要六年前回港,點會英文好過中文,當英文係"母語",可能佢係本能反應,但點解有呢種本能,係咪自己成日扮野所致?成日見呢d傻西以為講英文好叻,其實d英文詞不達義:smile_39:
夜屎,腰呀淝理黎:smile_38:

咪都唔能打死條粉友~~真係無天理呀~

引用:
原帖由 threemeninaboat 於 2008-11-4 04:11 PM 發表 查看引用來源

好同意你既講法

串仔係要受D教訓...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆