上一頁下一頁
發新話題

9/11星期日常平光豬仁K派對(接受任可人仕報名)

收藏  |  訂閱
86  4.0k

去唔到都幫手推...

引用:
原帖由 人渣Cotton 於 2008-11-4 01:05 AM 發表
真係越黎越食水深
SUPPORT SUPPORT!!!

Ching> 想和你一齊玩但昂貴D, 除非過夜係豪華套房啦
"純緒交友玩樂 :smile_41: " <---AA啦

正白痴仔當人白痴仔:smile_39: :smile_39: :smile_39:

唔去都推推﹐玩唔起甘貴。。。

常平都有光豬 K ..........????????

引用:
原帖由 samuel1985 於 2008-11-4 00:35 發表 查看引用來源
9/11星期日常平光豬仁K派對(接受任可人仕報名)

~~~大家請注意截止報名時間~~~

~~K Party截止報名時間 :8/11 05:00pm~~

玩樂地點 : 常平~~ 某高級仁K 場~~ (唔好問我邊間)
集合時間 : 06:00pm - 06:15pm  ...
ching , 咁 800.00 唔包女女架. 條數點計架
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-11-4 09:00 AM 發表 查看引用來源

ching , 咁 800.00 唔包女女架. 條數點計架
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
開團又點會計條數俾你睇呢!只要信、不要問!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

太貴啦....冇$$$$$:smile_39:

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-4 09:06 AM 發表 查看引用來源
太貴啦....冇$$$$$:smile_39:
早晨摩沙:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆