上一頁下一頁
發新話題

CanusBabe's 衰衰日記

收藏  |  訂閱
53  9.2k

我都覺得自己幾衰妹!但係真係幾好玩!

之前我係佢面前都引過佢男朋友,事後我地兩個仲扲出黎笑!!!
個衰妹仲笑笑話,佢真係幾勁架!...有機會真係要試下佢男朋友,只要唔好比佢見到就得!!!

不過,放心,我好清楚我朋友心目中唔會當佢男友係最後一個!
因為佢地兩個都鍾意玩,唔想定落黎!!!
所以一直以來,偷食又好咩都好,佢地都當唔知,見唔到就當冇事發生!!

引用:
原帖由 canus_babe 於 2008-11-3 09:19 PM 發表 查看引用來源
我都覺得自己幾衰妹!但係真係幾好玩!

之前我係佢面前都引過佢男朋友,事後我地兩個仲扲出黎笑!!!
個衰妹仲笑笑話,佢真係幾勁架!...有機會真係要試下佢男朋友,只要唔好比佢見到就得!!!

不過,放心,我好清楚我朋友 ...
同意:smile_30:

回覆 7# 的帖子

係啦,其實係度引人個陣真係幾好玩,你愈睇我就愈做比你睇!!
但當然,要係識既人至得啦!冇理由三唔識七都比佢地睇,咁益人!!

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2008-11-3 09:17 PM 發表 查看引用來源

我都有慾望嫁啵
周街都有得你望:smile_40:

吹q水.....

引用:
原帖由 canus_babe 於 2008-11-3 09:21 PM 發表 查看引用來源
係啦,其實係度引人個陣真係幾好玩,你愈睇我就愈做比你睇!!
但當然,要係識既人至得啦!冇理由三唔識七都比佢地睇,咁益人!!
係牙!!
不過引完人,男朋友做得特別落力!真係好正:smile_40:

引用:
原帖由 冬甩'' 於 2008-11-3 09:21 PM 發表 查看引用來源

周街都有得你望:smile_40:
當然有望

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2008-11-3 09:23 PM 發表 查看引用來源

當然有望
眼甘甘因住人地大叫色狼

引用:
原帖由 冬甩'' 於 2008-11-3 09:27 PM 發表 查看引用來源

眼甘甘因住人地大叫色狼
咁又唔會望到咁明既

如果個男人望咗你一眼全相之後就無再望,只望你相頭, 幫你手都另開塊面好一本正經咁...你咪好無癮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆