上一頁下一頁
發新話題

深圳正骨場劈價報料

收藏  |  訂閱
63  10.8k

睇下点先 .........

回覆 1# 的帖子

Thanks for your report

No la!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-11-1 07:29 PM 發表 查看引用來源
就算免費都要比小費2亇鈡1樣要過佰
咁又唔使喎,你按2個鐘中式半價40幾加簽30蚊小費都係7,80蚊重係tips都可以比港紙先正

引用:
原帖由 power_hk 於 2008-11-1 07:42 PM 發表 查看引用來源
請我都唔去,場大但服務差。第一次去未入更衣室我就走。地下大堂及更衣有好多服務員,但冇人會理你:smile_39:
嘩真係咁差?我又唔太覺不過亦冇覺得服務點好,就係因為5折所以其他野都冇乜留意

真的不敢想像

引用:
原帖由 power_hk 於 2008-11-1 07:42 PM 發表 查看引用來源
請我都唔去,場大但服務差。第一次去未入更衣室我就走。地下大堂及更衣有好多服務員,但冇人會理你:smile_39:
唔係馬:smile_22: :smile_22: 服務真係咁差:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 zz426438 於 2008-11-1 08:02 PM 發表 查看引用來源
3百幾打机,女女3條幾:smile_27:
師兄呢間係正骨冇機打架,不過你講得掂條女就乜都得啦,我問過我個飯盒話有D都會想搵多D

引用:
:smile_38: 簡直系垃圾場喇:smile_38:

引用:
原帖由 calvinngg 於 2008-11-1 08:04 PM 發表 查看引用來源
提成 即係佣金...
師兄講得冇錯,即係你接一個鐘公司比返幾多錢個技師,果度最高應該係皇室養生好似有15-20蚊一個鐘,不過因為生意差即將改制即係減人工

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆