上一頁下一頁
發新話題

骨女成日要人簽多d小費, 我覺得好煩

收藏  |  訂閱
77  4.2k

跳!我都試過比'd'骨妹索囉多'd'小費啦,老實講!當時'd'服務好,未手鬆'd',如果手骨又晤得,又成日發信息,講電話,重有偷鐘,真係!比條毛你咩!

人地比一二百係人地既事個個人玩法唔同,你無咩貨咪小啲玩囉!仲有好多ching比咁多小費係想下次有回報架,比多兩三次分分鐘溝咗返黎吊番十穫都補番數啦!唔係你講得咁偉大要改變世界架!

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2008-10-31 02:58 PM 發表 查看引用來源
跳!我都試過比'd'骨妹索囉多'd'小費啦,老實講!當時'd'服務好,未手鬆'd',如果手骨又晤得,又成日發信息,講電話,重有偷鐘,真係!比條毛你咩!
最怕遇著呢d, 我而家都有d 斬腳指避沙蟲.....
如冇必要都唔去骨骨, 費事貼錢買難受..

(其實我以前無聊一個星期可以去按3 -4 次)

引用:
原帖由 IBN 於 2008-10-31 03:00 PM 發表 查看引用來源
人地比一二百係人地既事個個人玩法唔同,你無咩貨咪小啲玩囉!仲有好多ching比咁多小費係想下次有回報架,比多兩三次分分鐘溝咗返黎吊番十穫都補番數啦!唔係你講得咁偉大要改變世界架!
原來係咁, 我真係以為而家香港人變得咁有愛心, 咁有理想tim......

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-31 02:45 PM 發表 查看引用來源
師兄無乜貨就少啲北上啦....來回車費都一百幾拾...何必呢??
這樣子話人

引用:
原帖由 不求好人 於 2008-10-31 03:03 PM 發表 查看引用來源

這樣子話人
冇所謂ge~~ 我下面都答左佢點解啦~~

我唔認同小費比得多就係傻仔, 況且多不多並無標準, 自己覺得值得, 比得開心就得

引用:
原帖由 IBN 於 2008-10-31 03:00 PM 發表 查看引用來源
咁溝唔到又點先, 實溝到呀.......... 依d咪叫做做壞晒個市law:smile_22:

開心又手鬆咪比多少少囉大家開心. 唔開心既咪比條毛佢加中指囉. 由頭到尾都無 ching 話一定要比小費. 都唔 x 明 d 人成日出 post 話我地成日比小費. 各位 dhing 北上都係尋開心啫 開心既咪洗多少少囉. 有咩問題啫 .不過事先聲明小弟好 x 窮架咋. 所以通常都係比幾十蚊小費咋.

引用:
原帖由 Thorca 於 2008-10-31 02:19 PM 發表 查看引用來源
如題, 雖然佢地未試過開口同我講, 但從佢地ge眼神, 我feel 到佢地個心入面o係度講:
傻仔, 簽多d啦, 你地香港人唔係好鍾意扮豪扮有錢ge咩~

sorry, 我真係好窮, 亦都影衰晒咁多位香港師兄, 一般正骨, 就算條女好正 ...
自己隨心咪得囉,駛撚理人地俾幾多咩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆