朋友ONS?

收藏  |  訂閱
22  3.4k

回覆 6# 的帖子

咁你寫返d劇情嚟睇下先啦....

通常朋友 ONS
都會好易變成 SP : )
我自己係咁 la , haha

唔知道之前既故事
我自己有同過朋友ONS
之後繼續做番大家朋友的角色 而且沒有尷尬
好似洗錄影帶0甘 兩個都當無發生過

引用:
原帖由 你噢 於 2008-10-31 02:23 AM 發表 查看引用來源

上半係sexygirl09個post度...比版主攔腰斬左喇. :smile_38:
腰斬左咁點可以睇返呀 ?

尋晚我用個AC比人LOCK左呀~好慘呀~:') :')

引用:
原帖由 乂小淫娃乂 於 2008-10-31 09:28 PM 發表 查看引用來源
尋晚我用個AC比人LOCK左呀~好慘呀~:') :')
哈哈...你咁揚!

引用:
原帖由 MLKVM 於 2008-10-31 03:25 AM 發表 查看引用來源

無陰公....想同你吹水都吹唔到
咁我又係度講返前半部喇:

話說我有個異性朋友都識左十年度喇,幾靚女架,普通熟. 有時夜晚出厘飲下野喇.
兩年前度有一晚,佢半夜四點call我去接佢。
原來佢失戀同d friends飲到貓哂...
佢話佢唔想返屋企,想係我度過一晚.咁我一個麻甩佬自己住. OK la...

咁訓訓下佢叫我攬住佢...攬攬下佢就咀埋厘喇. (佢事後話係我咀佢,haha. okay! 賺左)

如是者都咀左幾個鐘咀到天光. 我又咀又乃佢條頸....
我知佢好想要. 但係我無除佢衫. 真係唔想佔太多便宜嘛.

搞到咁上下,我都同佢講...如果唔係你,我一定已經食左你喇.
我真係扯到好行. 講真,佢真係幾靚女嘛.

既然幾靚女典會忍到唔食架:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-31 11:00 PM 發表 查看引用來源
既然幾靚女典會忍到唔食架:smile_42: :smile_42:
我細佬忍唔到架...haha... 佢嘈左我幾個鐘. :smile_30:
我衣家有時都諗住佢DIY...:smile_13:

前往最後回覆