上一頁下一頁
發新話題

紅顏知己可以上床嗎?

收藏  |  訂閱
99  12.4k

回覆 1# 的帖子

妖:smile_30: 樓主係女:smile_38: 係咪:smile_41:  
想做就做啦:smile_14:

其實你都應該清楚佢點諗先啦...
佢係唔係真係有需要? 同埋佢佢自唔自願先?

大家有須要的話順期自然啦!

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 12:58 AM 發表 查看引用來源
我覺佢都好寂寞,老公經常返左大陸工作,好想慰藉下佢,但佢又好似>>>>
哦..你覺得
男人:smile_30:

Why Not? Go Ahead la

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-31 00:56 發表 查看引用來源
上左就可能無左個知己,你唸你喇:smile_30:
sp 易得....知已難求呀.....

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 12:52 AM 發表
我有位少年時識的女友,緣聚緣散,大家都各有家室了,近年重逢相聚,談得投契,好想和她上床,至終以前相親只到愛撫皆段,未嘗做愛便分開了!
我是否想得過多呀
  咁以前又唔試咗先,而家有各有家室你話想點呀,咁你想和她上床一次咁多 la :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 00:58 發表 查看引用來源
我覺佢都好寂寞,老公經常返左大陸工作,好想慰藉下佢,但佢又好似>>>>
切勿自己妄下未經確定的結論或想法,否則弄巧反拙:smile_27:

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 12:58 AM 發表 查看引用來源
樓主,會唔會係你一廂情願咋?

我認為有冇性關係同紅唔紅顏知己, 係有一種關係...
性關係, 係雙方關係既昇華, 係情感既表達, 當達到不能用言語所溝通既時候, 好自然係會發生, 唔係故意去做...
做得紅顏知己既, 一定又有默契, 又明白你, 樓主想進一步, 好自然...

不過, 大家都有家室, 我都係認為尊重雙方既另一半, 唔好破壞依家有既狀態為佳...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆