上一頁下一頁
發新話題

無奈的我

收藏  |  訂閱
108  5.4k

多謝大家:smile_40: :smile_40:

去吓旅行都係一個好提議,
不過我怕你老婆放不下小朋友:smile_39:

引用:
原帖由 ..AnGiNaL.. 於 2008-10-30 08:36 PM 發表 查看引用來源

乜真係咁灰咩... :smile_42:
都唔係灰.... 我仲係好愛佢
只不過性愛方面唔係咁好:smile_13:

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-10-30 08:41 PM 發表 查看引用來源

都唔係灰.... 我仲係好愛佢
只不過性愛方面唔係咁好:smile_13:
愛佢,但係去偷食,我本人接受唔到:smile_42:

再睇你的回應真是覺得師兄係個好好0既男人~

不過你依家呢刻無咁0既心,唔代表你第日唔會,
你自己都識講驚有咁0既一日,你驚得,其實你個心已經有d忍唔住,
所以我咪話你除非識唔到女仔,否則識到個床上功夫了得,
樣又唔差,性格又唔差....的女仔,你一定會出事,到時你頭都痕埋~

我真心建議你搵下d婚姻輔導幫下手,耐唔耐去下旅行,
細路就交由親人同家傭睇住,兩公婆無憂無慮咁去free一次,
仲要去d好浪漫的地方如巴黎,日本北海道,瑞士......等等,
我睇你太太唔係性冷感,佢以前都玩得咁放,
可能只係時間耐左無晒衝擊,你加油啦~

希望得到你0既好消息~!!

回覆 1# 的帖子

希望你早日得償所願:smile_44:

引用:
原帖由 scottcann 於 2008-10-30 08:10 PM 發表 查看引用來源
同老婆拍咗拖兩年左右就結咗婚。
初初我哋都做得好瘋狂。 試過三日兩夜响澳門淫亂過,嗰次都唔記得做咗幾多次。
只係記得酒店房既每一個角落都攪過。 又搽咗乳酪ࡺ ...
射精不唱,
有苦自己知,
心理更難平衝,
終到自虐困苦死,
變動張開道德假貌.
尋覓品嘗鮮花草海味
自然自覺自療心中悶火:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-30 09:25 PM 發表 查看引用來源
再睇你的回應真是覺得師兄係個好好0既男人~

不過你依家呢刻無咁0既心,唔代表你第日唔會,
你自己都識講驚有咁0既一日,你驚得,其實你個心已經有d忍唔住,
所以我咪話你除非識唔到女仔,否則識到個床上 ...
唔好咁講啦 . . 衰野.. 坦白還坦白.. 不過真係唔係個個男人都係咁架..

師兄~小心七年之癢:smile_40: ~
我未結婚所以俾唔到太多意見俾你~
就如去下旅行都應該幾好~(但一定唔可以帶埋個細路~如果唔係咩野情趣都無哂)
而且相信呢個問題好多夫婦都會發生~
最緊要忍到~
唔係就家散ga la~!!!
師兄~加油

引用:
原帖由 ..AnGiNaL.. 於 2008-10-30 09:30 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講啦 . . 衰野.. 坦白還坦白.. 不過真係唔係個個男人都係咁架..
我知呢個世界仲有好男人....
不過我真係苦口婆心架,因為樓主唔係出黎玩慣果d男人咁識收放自如,
好可能苦悶到已經有d想,萬一呢段時間真係比佢識到件就大鑊,
所以一定要講得好坦白直接希望佢唔好做錯事:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆