上一頁下一頁
發新話題

失戀奇遇

收藏  |  訂閱
58  6.4k

引用:
原帖由 carco 於 2008-10-30 10:51 AM 發表 查看引用來源
咁要恭喜你勒樓主:smile_38: :smile_38: :smile_38:
多謝~~~

引用:
原帖由 H2Oman 於 2008-10-30 10:55 AM 發表 查看引用來源

其實之前嗰段感情你愛得唔够深,所从先可以咁快投入另一段嘅戀情啫…
深...?其實都傷得好深架...cry左好多次...
不過無辦法回頭囉....佢都係同返佢之前男友一齊....

人既一生會遇到好多鐘意既人姐...只係...決定左同一個一齊就要拒絕同其他人既機會

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-30 10:57 AM 發表 查看引用來源

好有信心咁啵....
又未有問題出現,當然樂觀D好!:smile_34:

咁都幾開心丫,下次又去坐多次囉

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 11:03 AM 發表 查看引用來源

人既一生會遇到好多鐘意既人姐...只係...決定左同一個一齊就要拒絕同其他人既機會
好專一,像你這樣的人,一定會搵到個一樣禁對你既女仔,BEST WISHES!

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 11:04 發表 查看引用來源

又未有問題出現,當然樂觀D好!:smile_34:
你同你現女友咁識架 ???

行埋幾耐啦 ??:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 s/partner 於 2008-10-30 11:22 AM 發表 查看引用來源
咁都幾開心丫,下次又去坐多次囉
乜你咁黑心架....失戀先去坐架嘛....:smile_22:

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-30 11:25 AM 發表 查看引用來源

好專一,像你這樣的人,一定會搵到個一樣禁對你既女仔,BEST WISHES!
多謝!!係...我都俾人傷害過好幾次...女友有過第3者我又做過人第3者...
我唔明D人點解可以咁傷害自已愛既人...
我一定唔會咁!

thx report~

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-30 11:27 AM 發表 查看引用來源

你同你現女友咁識架 ???

行埋幾耐啦 ??:smile_04: :smile_04: :smile_04:
last night囉.....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆