上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(3)-最回味0既一次,在大陸玩冰火+男友訓著給我un醒

收藏  |  訂閱
111  9.2k

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-10-29 08:27 PM 發表 查看引用來源

你地真係天生一對~
我朋友都咁笑我地呀:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 08:28 PM 發表 查看引用來源

我朋友都咁笑我地呀:smile_47:
你會同朋友講呢啲野架??:smile_41: :smile_41:
我就無咁大膽啦, 好似唔知點咁~:smile_42:

嘿嘿,我其中一個ex都好似你咁,做完第二次我瞓左,不過冇你bf咁懶瞓,佢唅左陣我已經醒左,之後又係佢un先,再颜射佢

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 08:27 PM 發表 查看引用來源

我性經驗其實好少,只得ex同佢(我講真),
但ex是幾分鐘貨仔兼超級唔尊重我,
所以我以前都大食但技術完全唔掂,
我同現任男友一齊幾個月,將我d性經驗加強左好多,
因為大家好夾~有心機做野~

唔好以為我係老 ...
咁又係~呢度真係有好多高手~:smile_40:
我都覺到唔少野~:smile_34:

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-10-29 08:30 PM 發表 查看引用來源

你會同朋友講呢啲野架??:smile_41: :smile_41:
我就無咁大膽啦, 好似唔知點咁~:smile_42:
無野ga,講sex好正常.....我只係同女仔朋友傾,
仲要係識左十幾年果d,絕對信得過,
有次傾下真係學到野架~

引用:
原帖由 kaloksoon 於 2008-10-29 08:37 PM 發表 查看引用來源
嘿嘿,我其中一個ex都好似你咁,做完第二次我瞓左,不過冇你bf咁懶瞓,佢唅左陣我已經醒左,之後又係佢un先,再颜射佢
其實果日佢真係好累,因為之前返工收得夜,
第2日一早同我走上去,又比我咁樣漁肉.....
所以咪咁懶訓囉~

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-10-29 08:40 PM 發表 查看引用來源

咁又係~呢度真係有好多高手~:smile_40:
我都覺到唔少野~:smile_34:
係呀~有d高手真係好勁秋~
啱晒我等好學之輩~:smile_04:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 08:43 PM 發表 查看引用來源

無野ga,講sex好正常.....我只係同女仔朋友傾,
仲要係識左十幾年果d,絕對信得過,
有次傾下真係學到野架~
咁你學到啲咩先~
Share下啦~

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-10-29 09:08 PM 發表 查看引用來源

咁你學到啲咩先~
Share下啦~
你睇多post啦~我打晒出黎邊好玩ga....

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 09:10 PM 發表 查看引用來源

你睇多post啦~我打晒出黎邊好玩ga....
你啲post我睇晒啦~
全部都係朋友教你架???:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆