沙灣-桂花一問

收藏  |  訂閱
19  839

桂花d硬件真係差到仆街....... 好似去左屯門華都果隻feel咁....
不過小弟好耐無去過沙灣了

引用:
原帖由 SAN_YIP 於 2008-10-30 19:59 發表 查看引用來源
桂花d硬件真係差到仆街....... 好似去左屯門華都果隻feel咁....
不過小弟好耐無去過沙灣了
差到仆街, 都咁多人去, 真係:smile_39:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-30 09:09 PM 發表 查看引用來源

小弟第一次去仁k就係比個仆街fd帶左去沙灣桂花-.-....果時第一次玩仁k,仲比條女打我3折過夜(其實係條女無開口問我拎錢,我就咁比兩舊水佢) 覺得有女就其他野都無咩所謂..果排都一個月4,5次架...但當見識多左之後...就知道原來硬件都好緊要-.-....如果去果d場玩既話,又唔安全,又唔係特別便...不如真係比多小小,玩都玩得安心d麻~~~

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-30 09:09 PM 發表 查看引用來源

近排冇得作準 , 全沙灣得四間場開 , 有乜甘出奇 ? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 SAN_YIP 於 2008-10-30 09:15 PM 發表 查看引用來源

小弟第一次去仁k就係比個仆街fd帶左去沙灣桂花-.-....果時第一次玩仁k,仲比條女打我3折過夜(其實係條女無開口問我拎錢,我就咁比兩舊水佢) 覺得有女就其他野都無咩所謂..果排都一個月4,5次架...但當見識多左之後. ...
講消防安全 , 其實桂花最安全 , 真係燒起上來 , 兩邊都有樓梯走落地下 , 走廊又係一條大直路 , 唔以得其他場條走廊九曲十三灣 !

咁唔知桂花d ktv細房最低消費幾多呀??

我都好想知:smile_41:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-31 07:53 AM 發表 查看引用來源
我都好想知:smile_41:
以前係 388 , 588 , 888 , 閒日重免低消 , 不過依家非常時期 , 我都唔係太清楚。:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-31 14:13 發表 查看引用來源

以前係 388 , 588 , 888 , 閒日重免低消 , 不過依家非常時期 , 我都唔係太清楚。:smile_42: :smile_42:
點樣都好, 桂花一定要black list.
請間金碧海景, 現在有冇真空制服:smile_41: :smile_40:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-31 03:49 PM 發表 查看引用來源

點樣都好, 桂花一定要black list.
請間金碧海景, 現在有冇真空制服:smile_41: :smile_40:
金碧重未開 , 以前就係真空制服。

前往最後回覆