k場的假酒

收藏  |  訂閱
21  581

罐裝......:smile_03:

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-10-28 02:38 PM 發表 查看引用來源
罐裝......:smile_03:
你可能未係 K 場飲過罐裝啤酒 !

"黑牌同老芝最好假野 !"

都唔明點解某人咁鍾意辨老師, 上面已經有幾位師兄答咗啦, 係都要出黎獻世:smile_39:

鍾意辨老師~但又打錯字喎:smile_03::smile_45:

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-10-28 02:47 PM 發表 查看引用來源
"黑牌同老芝最好假野 !"

都唔明點解某人咁鍾意辨老師, 上面已經有幾位師兄答咗啦, 係都要出黎獻世:smile_39:

鍾意老師~但又打錯字喎:smile_03::smile_45:
五十步笑一百步。:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-28 02:49 PM 發表

五十步笑一百步。:smile_29: :smile_29: :smile_29:
有人CHALLENGE你

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2008-10-27 23:49 發表 查看引用來源
如果你飲多,第二日睡醒重系頭痛的,就一定假。:smile_44:
點解會頭痛??

我好想知點解飲了假酒會頭痛 :smile_41:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-28 10:20 PM 發表 查看引用來源

點解會頭痛??
因為假到飛起,上腦先會頭痛,最差果隻!

有次系水圍飲一杯已上腦頭痛,最經典!:smile_42:

其實你系 K 飲酒最好挑隻比較淡味啤酒,情願像飲水好過。

最近系某鎮飲隻青島白罐,淡味但好重蘇打水味,極度難飲。

罐裝百威都算ok ,不過濃些。

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

之前同朋友去 K 飲酒,佢話條女告訴比佢知所有酒都系假,話飲什麼酒都無分別,平就得

其實最好心態,你系 ktv挑隻無那麼假的酒,易入口去飲就可以。有些假到你飲吾落口。

回覆 18# 的帖子

無錯,假得黎飲唔死人,又唔會頭痛既就算。

唔怪得在ktv, 咁多人飲純生,  淡味易入口

前往最後回覆