上一頁下一頁
發新話題

幾拾蚊攪左幾個鐘

收藏  |  訂閱
393  15.9k

1:1抵屌啦:smile_40:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-27 14:28 發表 查看引用來源

前晚食完飯,8點鐘,走去揼番個骨,去左皇x苑對面,以前叫龍泉既,改左名,即管試下點,
裝修就一般勒,尚算乾淨,設備應有既都有.....d甘啦
2個鐘送大堂服務,按腳....等,等,等...:smile_39:
之后d房要等,等,等: ...
差唔多啦. ching , 小弟果次走去揼都等左成個半鐘 先有房. 不過唔係呢間場.

引用:
原帖由 Ronaldwan1 於 2008-10-27 02:42 PM 發表 查看引用來源
得個"等"字, 無乜料報喎!!!
你想要d咩料呢...................

引用:
原帖由 ykk090 於 2008-10-27 02:52 PM 發表 查看引用來源
仲以為樓主攪左幾個鐘口甘Q利害:smile_27:
我都想.................................:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 03:10 PM 發表 查看引用來源
幾草野可以玩咁耐, 抵啦!   
其實........又真係幾抵下既............

引用:
原帖由 WHIP 於 2008-10-27 03:15 PM 發表 查看引用來源
1:1抵屌啦:smile_40:
使唔使有你去""屌下""

多謝鬍鬚師兄報告

幾時開團,帶我的新人去玩

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-27 03:36 PM 發表 查看引用來源
多謝鬍鬚師兄報告

長濃毛兄...........你好 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-27 02:28 PM 發表 查看引用來源

前晚食完飯,8點鐘,走去揼番個骨,去左皇x苑對面,以前叫龍泉既,改左名,即管試下點,
裝修就一般勒,尚算乾淨,設備應有既都有.....d甘啦
2個鐘送大堂服務,按腳....等,等,等...:smile_39:
之后d房要等,等,等: ...
支持....等,等,等...報告
如果有相仲好添

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-27 03:36 PM 發表 查看引用來源
多謝鬍鬚師兄報告

我都係新手黎唶.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆