上一頁下一頁
發新話題

終於試左文錦渡快線

收藏  |  訂閱
129  7.8k

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-10-27 11:16 AM 發表 查看引用來源
我上星期二都坐過, 中午12:00北角開出往CP
仲要係成部車由北角至CP都係得我1個人, 變相包車, :smile_30: :smile_30:
去程
車費: $60.00
12:00北角開車(經西隧)
12:25到葵興
12:35到荃灣
13:15到上水(冇停粉嶺 ...
我上次都係一個人由北角出發! 架車唔係咁多人坐, 希望遲d唔會cut左呢個站!

坐去cp就真係好耐! 但如果北角去深圳用個半鐘都ok!

No good ah-----------too long to sit in car:smile_27: :smile_27:

慳時間就好啦,多謝財神C兄好料!

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 11:19 AM 發表 查看引用來源

我上次都係一個人由北角出發! 架車唔係咁多人坐, 希望遲d唔會cut左呢個站!

坐去cp就真係好耐! 但如果北角去深圳用個半鐘都ok!
因為條線都仲唔係咁多人知,
而且華通合眾好似都幾低調吓, 唔多出廣告
如果多人知應該會有啲客,
始終有一些人(可能我都係)叫雞就多多都捨得, 其他就一個幾毫都計較
今次NP-CP雖然只得我1個客
但由CP返港沿途都有廿幾個客

Roger:smile_38:

引用:
原帖由 zxzx333 於 2008-10-27 11:28 AM 發表 查看引用來源
No good ah-----------too long to sit in car:smile_27: :smile_27:
其實如果北角你坐其他交通工具時間都係差不多! 就啱時間我就情願坐呢架車啦!

北角去CP,60蚊就真係抵:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-10-27 11:33 AM 發表 查看引用來源

因為條線都仲唔係咁多人知,
而且華通合眾好似都幾低調吓, 唔多出廣告
如果多人知應該會有啲客,
始終有一些人(可能我都係)叫雞就多多都捨得, 其他就一個幾毫都計較
今次NP-CP雖然只得我1個客
...
葵興同荃灣加埋都有十幾廿個客! 反而上水就無人上車啦!

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-10-27 11:16 AM 發表 查看引用來源
我上星期二都坐過, 中午12:00北角開出往CP
仲要係成部車由北角至CP都係得我1個人, 變相包車, :smile_30: :smile_30:
去程
車費: $60.00
12:00北角開車(經西隧)
12:25到葵興
12:35到荃灣
13:15到上水(冇停粉嶺 ...
2+1 商務車真係好舒服
唔知係唔係次次都係呢?

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-27 11:38 AM 發表 查看引用來源
北角去CP,60蚊就真係抵:smile_40: :smile_40: :smile_40:
緊係抵啦! 北角去到羅湖都要用四十幾五十蚊啦! 變相十幾蚊去到cp, 仲唔抵!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆