上一頁下一頁
發新話題

有沒有女仕喜歡被顏射

收藏  |  訂閱
93  4.2k

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-27 09:44 AM 發表 查看引用來源
好老實講, 我唔鐘意。
me too, 有d 憎

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-27 09:29 AM 發表 查看引用來源

我鐘意,like it very much :smile_47: 純粹因為鐘意被顏射既感覺,無上述護膚需要:smile_35:。顏射比內射更有被強烈佔有的感覺,睇番d相都有d興奮:smile_47:
睇番d咩相:smile_47:

多數女都未必likely...不過實有d 喜歡ge

引用:
原帖由 parker0707 於 2008-10-27 09:52 AM 發表 查看引用來源

你冇試過 ?_?  
點解成日都唔見你上線既 !_!
冇, 因為唔鐘意囉~~

我都冇online依家:smile_30:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-27 09:55 AM 發表 查看引用來源

me too, 有d 憎
咁你自己有冇試過呀?:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-27 10:07 AM 發表 查看引用來源

冇, 因為唔鐘意囉~~

我都冇online依家:smile_30:
自從上次 chat 完到now 你都冇no ..:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-10-27 10:00 AM 發表 查看引用來源多數女都未必likely...不過實有d 喜歡ge
每個人都有唔同的喜好既,況且我鐘意少少被虐既感覺,鐘意都唔出奇...

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-27 10:34 AM 發表 查看引用來源
每個人都有唔同的喜好既,況且我鐘意少少被虐既感覺,鐘意都唔出奇...
妳買到手扣未呀,有冇買條皮鞭比隻佬呀

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-27 10:34 AM 發表
唔係被虐先會like ge..有d女仔有好強ge佔有慾.連出個d都要埋.or有d係好錫老公型..唔想waste佢咁辛苦出d精華

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-27 09:29 AM 發表

我鐘意,like it very much :smile_47: 純粹因為鐘意被顏射既感覺,無上述護膚需要:smile_35:。顏射比內射更有被強烈佔有的感覺,睇番d相都有d興奮:smile_47:
姐姐,妳有顏射相??可以交換下睇嗎??
我gf都鍾意顏射~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆