上一頁下一頁
發新話題

全球不景與大陸雞價

收藏  |  訂閱
46  8.8k

引用:
原帖由 淫民幣 於 2008-10-25 11:32 AM 發表 查看引用來源
泡沫經濟爆破,梗有映響啦:smile_14:
舊年食左幾件地產中介
今年食左幾件証券行經紀
都是待業老正
師兄溝定有有中介???

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-25 10:56 AM 發表 查看引用來源

理論上可以咁講 . 實際上你無錢去 ......... 大把人有錢去. ........
全世界都話自己經濟不景架啦. 唔通話自己好好景咩. 容咩易其他 d 國家叫自己還錢或者借錢架
師兄你應該都有試過啦. ..................... ...
尤其食政府既,豪爽好多,今期只有綜援戶先係「大贏家」!:smile_30:

賤物鬥窮人,雞價減到你肯去為止!好未!:smile_30:

引用:
原帖由 淫民幣 於 2008-10-25 11:32 發表 查看引用來源
泡沫經濟爆破,梗有映響啦:smile_14:
舊年食左幾件地產中介
今年食左幾件証券行經紀
都是待業老正
師兄你真係識咁多待業老正,係真就介紹一D女比我援助一下佢地

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-10-25 12:00 PM 發表 查看引用來源

師兄你真係識咁多待業老正,係真就介紹一D女比我援助一下佢地
咁,媾老正好過叫雞啦,雞係公廁,隨時領野;老正係人地屋企個廁所,乾淨好多。

大把人有錢玩,叫雞錢冇得少!

有錢先有得玩:smile_42:
可惜我冇錢:smile_45:

Have fun provided that you have enough money!

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-25 10:56 AM 發表 查看引用來源

理論上可以咁講 . 實際上你無錢去 ......... 大把人有錢去. ........
全世界都話自己經濟不景架啦. 唔通話自己好好景咩. 容咩易其他 d 國家叫自己還錢或者借錢架
師兄你應該都有試過啦. ..................... ...
大把人有錢去. ........ exactlyyyyyyyy
thank you cheap suggestion report

回覆 1# 的帖子

利好因素....??
正...好多新血....

間工廠摺.點解工廠妹冇野做一定要下海先?係ching你一相情願自己諗啫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆