深水步依家仲有冇企街玩..

收藏  |  訂閱
26  6.0k

引用:
原帖由 hob6185 於 2008-10-30 05:48 AM 發表 查看引用來源
早2.3年前啦.糸福X街啲大厦門口200一Q.D女好能正排晒隊任你間..我都成日去.宜家冇羅:smile_39:
有D仲$150,個D質素有時好到,141都唔夠佢黎~
可惜我當時只係玩過2次,真係好想再玩,依家有D後恢冇玩多D...

回覆 1# 的帖子

在鴨x街附近還有

引用:
原帖由 alan197706 於 2008-10-30 05:54 PM 發表 查看引用來源
在鴨x街附近還有
係邊頭?:smile_04:

而家D起碼30以上,99%北姑,10年8年前真係有D 20出頭(17、18就真係未見過)。

但當年玩咗一輪都冇玩,嫌污糟!一晚咁長,見佢哋上上落落,阿伯又有、阿差又有、古喱又有、地盤又有,連跛嘅都有......太雜!排到最尾都唔知惹埋幾多菌!

引用:
原帖由 keith2006 於 2008-10-30 06:01 PM 發表 查看引用來源
而家D起碼30以上,99%北姑,10年8年前真係有D 20出頭(17、18就真係未見過)。

但當年玩咗一輪都冇玩,嫌污糟!一晚咁長,見佢哋上上落落,阿伯又有、阿差又有、古喱又有、地盤又有,連跛嘅都有. ...
叫141都係一樣姐....D菌其實沖唔走.....

引用:
原帖由 alan197706 於 2008-10-30 05:54 PM 發表 查看引用來源
在鴨x街附近還有
幾點先有?
睇唔到既=.=

早兩年玩過對 17 歲妹妹仔, 真係好正
都係 200 蚊
但... now 真係搵唔到
夜晚行 ssp, 有都好少, 個個都 over 30

想問, 除左 ssp 之外, 有邊度可以搵到 d young 既企街呀?

no la the generation is gone:smile_39:

大肚婆都見過

引用:
原帖由 lamchiming 於 2008-11-14 11:09 AM 發表 查看引用來源
大肚婆都見過
人地肥d者...:smile_30:

前往最後回覆