好奇想知d快餐囡囡一個月可以搵到多少錢^^

收藏  |  訂閱
25  1.6k

我以前係咀識個D,紅既一個月起碼4餅。

關你咩事?佢揾得小你比多d呀?

引用:
原帖由 Thorca 於 2008-10-22 10:56 PM 發表 查看引用來源
唔出奇~

計下數~

開工接幾個散客自己收100 = 100 x 4 = 400
11點有ching 玩包夜收400-500 (視ching 知唔知價) = 400
玩到2點零鐘俾人汁兩q 後俾ching 踢走 / 自己搵藉口走, 又返去接多個散客 = 100
又俾人包 ...
咁做法,唔洗1個月,殘晒

引用:
原帖由 BBQ_324 於 2008-10-22 11:01 PM 發表 查看引用來源
係 .....有 d 靚的可能 好好搵 .......
上次同班朋友去 FL ..... 我個朋友問條女佢係第幾個客 ,
好在我朋友完事先問 , 條女話已經第 6個
( 條女6:30pm上班 , 到我個friend完事才 1:00 am )
6小時差唔多 1 hr ...
據我所知,囡囡的皮肉生涯唔會長
只能一到兩年左右
期間,如果遇上一些吸血鬼控制/中左性病
呢d錢不但沒有賺到,仲要倒貼

人地搵到幾多又唔會分比你:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Thorca 於 2008-10-22 11:13 PM 發表 查看引用來源

補充返先~ 可能條女本身太young (17歲), 咁樣玩左唔夠3個星期就入左廠.......:smile_19:
咁樣搞young 唔young都死啦!化"係"之路由此起!:smile_19: :')

D囡囡真係好慘! 皮肉錢好似好易搵, 但當中的辛酸! 心事有誰知, only you and me ...

thx for yr sharing

唔出奇...如果唔係邊個會出黎做呀

我有次係向西包條女過夜,問佢一個月搵幾多,佢話都有5,6千蚊

p.s我唔知條女一晚接幾多客

前往最後回覆