上一頁下一頁
發新話題

去cp玩一定要去大場!!

收藏  |  訂閱
61  5.5k

引用:
原帖由 財神到 於 2008-10-21 09:54 AM 發表 查看引用來源
sun地好大咩? :smile_45: :smile_45:
哈哈, 唔好玩人拉
都叫不過不失拉, 可想而知樓主所講既細場有幾唔安全

個個場都話自己係大場啦 ! 個個場都話係到玩無事啦 !

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-21 08:32 AM 發表 查看引用來源
哦....駛吾駛出份大場名册呀
最好啦:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-21 09:53 AM 發表 查看引用來源
有背景人仕開既,要攞個牌有幾難呀!
難就唔難,但要俾m,

details???????

引用:
原帖由 NewDummy 於 2008-10-21 08:30 AM 發表 查看引用來源
現在週圍打風,但唯獨幾間大場照常營業,從未有封艇拉人!據我一個在當地開夜場的朋友講,因為那些大場很多是有背景的人士開,所以才沒事,好像sun地,聽我朋友說,那裡開了那麼久,但是到現在還未有牌照!!所以玩我多數只會去 ...
除了有背景  還要有錢  ching你知唔知申請一個卡啦ok牌要多少錢  有背景都比唔起  你知道嗎

thanks!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

路過+1 :smile_35:

引用:
原帖由 NewDummy 於 2008-10-21 08:30 AM 發表 查看引用來源
現在週圍打風,但唯獨幾間大場照常營業,從未有封艇拉人!據我一個在當地開夜場的朋友講,因為那些大場很多是有背景的人士開,所以才沒事,好像sun地,聽我朋友說,那裡開了那麼久,但是到現在還未有牌照!!所以玩我多數只會去 ...
你都傻既 , 係大陸開夜遊業 , 就算係好以福仔髮記 , 都要有背景後台架啦 ! :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-21 08:32 AM 發表 查看引用來源
哦....駛吾駛出份大場名册呀
大場都有分 A B C 級 , 使唔使詳細列明呢 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆