上一頁下一頁
發新話題

皇崗巴遇上on 9惡人

收藏  |  訂閱
130  5.9k

引用:
原帖由 ogm 於 2008-10-20 10:12 AM 發表 查看引用來源
條友梗系摸黃啦 谷住曬 無運行  
應該係老羞成怒就真! :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 財神到 於 2008-10-20 09:59 AM 發表 查看引用來源
財神尋晚坐皇崗巴去灣仔, 玩左幾日好很攰, 沿途當然搵周公個女談吓心啦! 訓訓下聽到一d跌野落地既聲音, 然後聽到d c奶大叫有人暈低, 叫司機停車! 司機停低架車行去後面問咩事, 原來有條醉酒佬訓訓ࡨ ...
多謝皇崗巴遇上on 9惡人報告

C HING GOOD LUCK WOO.. ATLEAST NO ACCIDENT.

引用:
原帖由 財神到 於 2008-10-20 09:59 AM 發表 查看引用來源
財神尋晚坐皇崗巴去灣仔, 玩左幾日好很攰, 沿途當然搵周公個女談吓心啦! 訓訓下聽到一d跌野落地既聲音, 然後聽到d c奶大叫有人暈低, 叫司機停車! 司機停低架車行去後面問咩事, 原來有條醉酒佬訓訓ࡨ ...
醉酒佬...

都話係醉酒佬...

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

點解架車咁小人小佢架?應該小佢囉, 趕佢落車仲好

引用:
原帖由 財神到 於 2008-10-20 10:13 AM 發表 查看引用來源

費sir, 你個哦字咁q大既? 點整架? :smile_41: :smile_41:  
咪扮野,:smile_22: 我好似見過你放大,仲會飛
問肥龍吖,佢話我學人

引用:
原帖由 adk237 於 2008-10-20 10:19 AM 發表 查看引用來源
多謝你覆我個on 9報告!

引用:
原帖由 adk237 於 2008-10-20 10:19 AM 發表 查看引用來源
多謝你多謝皇崗巴遇上on 9惡人報告(灌水十二少)

引用:
原帖由 crazy__jason 於 2008-10-20 10:20 AM 發表 查看引用來源
C HING GOOD LUCK WOO.. ATLEAST NO ACCIDENT.
係呀! 都算好彩!

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-10-20 10:20 AM 發表 查看引用來源
點解架車咁小人小佢架?應該小佢囉, 趕佢落車仲好
多一事不如小一事! 何況個個都想安全到步!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆