上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.3k

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:39 AM 發表 查看引用來源
係呀"但聽講戈個係戈間野全正戈個加上係5P可能咁貴掛=.="
D人都痴線架...4個搞一個...最尾係點就唔想講啦..."
呢個新閒只係某部分人先會知":smile_44:
夜王???咩黎架???
會吾會睇到BABY情慾高賬GE先~"
到 ...
爆PM妳睇黎都習以為常啦
夜王係日劇黎,會唔會情慾高漲就睇妳睇既時候咩心態啦

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:34 AM 發表 查看引用來源
係好貴呀"
大陸都要5000蚊:smile_42: 不過係最正戈個:smile_30:
前排聽人講的~:smile_34: 唔知係咪真GE呢:smile_41:
如果係...D鴨仔都幾好搵WO=.=
係幾好搵架~hahaha

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:41 AM 發表 查看引用來源
開頭我第一次睇到戈個圖都覺得好慘...
諗緊點解唔可以開心D...
但經過今日之後...BABY相信呢個圖點解要咁唔開心:smile_39:
er...sorry...:smile_42:
咁又吾使咁down 既...

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 04:44 AM 發表

爆PM妳睇黎都習以為常啦
夜王係日劇黎,會唔會情慾高漲就睇妳睇既時候咩心態啦
之前喺呢到開過POST戈陣咪成日爆LO...
戈陣我仲要係岩岩黎呢到玩...
PM最多好似得幾個...
爆到唔清唔楚...:smile_30: :smile_30:
戈套野新定舊架???"
邊到有得DOWN黎睇呀???:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 pineapple006 於 2008-10-19 04:39 AM 發表 查看引用來源

為什麼你的魚骨圖沒有開心點的?很多人都可以開心過日子啊!
人同人相處...好難~可能我吾識

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-10-19 04:45 AM 發表

係幾好搵架~hahaha
:smile_30: 如果我係男我一定拿拿聲走去做:smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:49 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: 如果我係男我一定拿拿聲走去做:smile_30:
但都要先天有條件啦~ baby

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:48 AM 發表 查看引用來源
之前喺呢到開過POST戈陣咪成日爆LO...
戈陣我仲要係岩岩黎呢到玩...
PM最多好似得幾個...
爆到唔清唔楚...:smile_30: :smile_30:
戈套野新定舊架???"
邊到有得DOWN黎睇呀???:smile_40: :smile_40 ...
妳打google果d打"夜王"就搵到架喇!

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-10-19 04:48 AM 發表

er...sorry...:smile_42:
咁又吾使咁down 既...
我DOWN GE原因唔係因為自身GE問題...
係因為屋企...:smile_39:
估唔到一個我對左咁多年GE人會一次又一次做D 咁GE野...
仲要一次比一次"杰"...:smile_22:

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-10-19 04:50 AM 發表

但都要先天有條件啦~ baby
:smile_30: 即使本身冇條件唔緊要~~
可以後天加工:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆