上一頁下一頁
發新話題

大家接唔接受SP?

收藏  |  訂閱
110  2.5k

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 04:53 PM 發表 查看引用來源

咁當然我梗係唔想ONLY有性無愛啦....所以依家都幾唔知想點?
係既話, 同佢講做返朋友啦。如果佢要求做sp, 我諗佢會同你做返朋友既機會都好低:smile_13:

咁梗接受啦. 唔駛考慮啦...

接受到嘅......但唔會愛上佢:smile_44:

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 04:56 PM 發表 查看引用來源

係既話, 同佢講做返朋友啦。如果佢要求做sp, 我諗佢會同你做返朋友既機會都好低:smile_13:
係喎, 佢只想要性關係嘛:smile_38:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 04:55 PM 發表 查看引用來源

如果你接受唔到, 咁唔好同佢做SP呀
唔係只會越來越投入更多感情, 分開時仲hurt:smile_38:
我都怕會呀....但有時悶既時候就會MISS佢.....

引用:
原帖由 apple724 於 2008-10-16 04:57 PM 發表 查看引用來源
接受到嘅......但唔會愛上佢:smile_44:
咁你接受到有幾個SP呀:smile_30:

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 04:56 PM 發表 查看引用來源

其實我都知....係男人搵女做SP....男既梗係無問題啦!
同佢一齊時...性方面我地真係好開心既

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:00 PM 發表 查看引用來源

其實我都知....係男人搵女做SP....男既梗係無問題啦!
同佢一齊時...性方面我地真係好開心既
咁你控唔控制到唔放咁多感情呀:smile_13:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 05:01 PM 發表 查看引用來源

咁你控唔控制到唔放咁多感情呀:smile_13:
咁其實我同佢都試過一齊既。。。我都知我地真係唔係做情侶個種。。。
依家係佢想我地KEEP住SP既關係囉!係睇我會唔會肯同佢做愛ONLY無其他

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:03 PM 發表 查看引用來源

咁其實我同佢都試過一齊既。。。我都知我地真係唔係做情侶個種。。。
依家係佢想我地KEEP住SP既關係囉!係睇我會唔會肯同佢做愛ONLY無其他
咁你自己決定唔到?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆