上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  13.9k

新團WO~~~ 報名先
7位唔該  :smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-15 03:50 PM 發表 查看引用來源
新團WO~~~ 報名先
7位唔該  :smile_40:
你就快可以取代亞浩個位置架喇~~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-15 03:59 PM 發表

你就快可以取代亞浩個位置架喇~~:smile_38:
咁人地真係去架碼:smile_13:   
我剩係參加 10:00pm 再去食下飯~互相認識一下~ <--依個節目OK碼?
同埋我駛唔駛PM我電話比你:smile_41:                                     :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-15 04:04 PM 發表 查看引用來源

咁人地真係去架碼:smile_13:   
我剩係參加 10:00pm 再去食下飯~互相認識一下~  
可以......淨係第二日食早餐都得啦~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-15 04:11 PM 發表

可以......淨係第二日食早餐都得啦~
嘿~~~咁好~~
我剩係參加塔車去同塔車走呢 :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-15 04:17 PM 發表 查看引用來源

嘿~~~咁好~~
我剩係參加塔車去同塔車走呢 :smile_30:
冇問題~~~~團費都係300.... 唔包車費~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-15 04:19 PM 發表

冇問題~~~~團費都係300.... 唔包車費~
嘩~ 抵!~
阿浩金句: 報名 7位唔該:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-15 04:20 PM 發表 查看引用來源

嘩~ 抵!~
阿浩金句: 報名 7位唔該:smile_30:
冇問題...先收你一半報名費.....
$1050...約我當面付款~~~
收款後接受你報名呀~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-15 04:32 PM 發表

冇問題...先收你一半報名費.....
$1050...約我當面付款~~~
收款後接受你報名呀~
唔係WO...應該係$4550~
重有每位$500按金呢~ 
今晚7點新葡京對開個巴士站等OK:smile_41:        

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-15 04:35 PM 發表 查看引用來源

唔係WO...應該係$4550~
重有每位$500按金呢~ 
今晚7點新葡京對開個巴士站等OK:smile_41:        
按金唔使喇....
本團不設海外服務~
付款只限本港交收~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆