上一頁下一頁
發新話題

cp這幾天又唔知查乜鬼!連街症都查!(知道什麼原因了)

收藏  |  訂閱
57  5.3k

引用:
原帖由 西田美沙 於 2008-10-15 01:17 發表 查看引用來源

玩咗咁耐都知乜事!

試過果時係常仔有條台灣佬俾人殺咗,果段時間又係度玩!

都見慣佢地查,最後好快捉到兇手,跟住就冇嘢又可以唱歌跳舞吊西!:smile_30:
早 幾 年 滙 M 果 單 咪 仲 大 鑊

唔駛同人爭

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

師兄可唔可以分享下歷史故事俾我地D人聽?

引用:
原帖由 sunfire 於 2008-10-15 01:27 發表 查看引用來源

師兄可唔可以分享下歷史故事俾我地D人聽?
唔 多  記 得 啦 . . .

某 社 團 大 佬 响 CP 遇 槍 擊

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-15 01:19 發表 查看引用來源

東莞最大鑊一定係寶馬會果單!東莞掃到鷄毛都冇條!

常仔係石頭記俾人放炸彈-個炸彈放係個鞋盒入便,放係檯底,𣎴過冇爆到!:smile_13:

GO GO GO, NEVER SAY NO :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2008-10-15 01:31 發表 查看引用來源

常仔係石頭記俾人放炸彈-個炸彈放係個鞋盒入便,放係檯底,𣎴過冇爆到!:smile_13:
大 和 都 試 過 . . . . .

封 埋 振 興 路 .  .  .  .  .

引用:
原帖由 西田美沙 於 2008-10-15 01:31 AM 發表 查看引用來源

石頭記呢d垃圾disco一早就要炸左佢啦!記者去呢個場乜都唔好帶只可帶備兩張毛主席!:smile_30:
如果唔係你實後悔!到時乜都無出返來!

yes, a hk guy was killed in cp

引用:
原帖由 monkeypig 於 2008-10-15 01:37 發表 查看引用來源

石頭記呢d垃圾disco一早就要炸左佢啦!記者去呢個場乜都唔好帶只可帶備兩張毛主席!:smile_30:
如果唔係你實後悔!到時乜都無出返來!
何解?我唔知你幾時先去玩?:smile_41:

以前真係好好玩,係好多靚女溝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆