上一頁下一頁
發新話題

10月15日(星期三)....臨時吹雞...SZ天地匯唱K...budget 250人仔..(AA制)....已有10人

收藏  |  訂閱
132  2.6k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
係咪扑十次貢解:smile_30:  
個圖解釋左啦!:smile_30: :smile_30:

例一:依個團真係正!一定要十扑、十扑!
例二:我地應該多o的十扑有困難o既團友!

support but I cannot go

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
AA...................................................
收到..................................................
10x 10port..............................................

唔去都支持下:smile_38:

回覆 1# 的帖子

樓主,請問8點玩到幾點?
這個團費用的上限是多少?
多除小補, 我怕你叫d好貴嘅酒

唔去都支持!!!!!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-14 04:10 PM 發表 查看引用來源
樓主,請問8點玩到幾點?
這個團費用的上限是多少?
多除小補, 我怕你叫d好貴嘅酒
叫啤酒,我地朋友去過好多次,次次都200-250就搞掂,唔會超過此數,放心!:smile_30:玩到12-1點!

天地x團?????:smile_14:
去唔到都支持下~~~

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-14 04:38 PM 發表 查看引用來源
天地x團?????:smile_14:
去唔到都支持下~~~
去唔到典支持:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-14 04:39 PM 發表 查看引用來源
去唔到典支持:smile_14: :smile_30:  
唔好玩我啦~~~~~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆