上一頁下一頁
發新話題

介唔介意 .... 做愛前唔冲凉

收藏  |  訂閱
101  8.6k

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-14 11:21 發表 查看引用來源

攪完之後大家一齊沖左次涼先攬住訓教囉
咁Sweet~~~~:smile_30:
引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-14 11:30 發表 查看引用來源
真係頂唔順, 唔洗涼...

一係唔好叫含囉...
咁就咁黎La~~~:smile_30:

當然就最好沖啦...衛生d麻...唔沖都唔好意思人地幫你吹吹啦...
真係諗住用口口幫小弟弟沖涼咩...:smile_27:

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-14 11:32 發表 查看引用來源

咁就咁黎La~~~:smile_30:
三三, 你曳呀, 玩3p,

話俾"肥肥"知..

[quote]原帖由 三先生 於 2008-10-14 11:32 AM 發表 查看引用來源

都ok架,增進感情麻:smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-14 11:35 發表 查看引用來源

三三, 你曳呀, 玩3p,

話俾"肥肥"知..
傻妹,
我叫你黎jar ma~~~
你黎到就發現果個唔係我係佐助~~~~~:smile_30: :smile_30:

無論夏天冬天都應該冲凉先 , 個人衛生問題 ,
香噴噴先至爽:smile_47:

引用:
原帖由 RL261118 於 2008-10-14 11:38 AM 發表 查看引用來源
無論夏天冬天都應該冲凉先 , 個人衛生問題 ,
香噴噴先至爽:smile_47:
咁夏天沖完涼打開雪櫃涼一涼..
轉身就比GF當雪條食...正呀...:smile_30:
又衛生又清涼..WIN WIN..

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-14 11:22 AM 發表 查看引用來源

香港夏天,
唔開冷氣都無心情搞la~~~:smile_39: :smile_27:
係咯...成身痴立立...好似兩條鼻涕蟲交配咁 :smile_27:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-10-14 11:45 發表 查看引用來源

係咯...成身痴立立...好似兩條鼻涕蟲交配咁 :smile_27:
所以我都係搬去西伯利亞~~~~:smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 RL261118 於 2008-10-14 11:13 AM 發表 查看引用來源
好似幾唔衛生 , 口交有陣味影響性慾 , 我就習慣事前事後冲凉.
有冇人鐘意原始野性行為?
好睇情況
情到濃時 , 仲沖涼.... 做完先啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆