上一頁下一頁
發新話題

原來大陸看電視要甘架~~..

收藏  |  訂閱
86  15.9k

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-14 00:32 發表 查看引用來源

未聽講數碼化呢個名詞? 你起邊度聽返黎架?
即係全國焗俾錢睇有線電視....

引用:
原帖由 阿吉仔 於 2008-10-14 12:41 AM 發表
SZ用頂盒兩三年啦,CP都用左幾個月啦!
點解以前向西村又唔駛架........

但天台有個好大既鍋

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-14 00:46 發表 查看引用來源

但天台有個好大既鍋
師兄都識講.....以前啦.....以前啲正正東北妹都多過依家啲免治雜扒啦:smile_19:

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-14 12:46 AM 發表

但天台有個好大既鍋
個D叫衛星,高科技尼架,但吾合法!

原來大陸過關可以甘架~~..
原來宜家大陸過關,有自助通道,唔使人手check!:smile_38:

獨樹村:smile_41:

C HING, 你可以用Notebook + USB 高清電視手指來看電視.
這樣不用交電視費

好多種玩法,正統d就叫"數字電視",獨市得天記做,d盒一定要用他出個d,話就甘話,
開台送個機頂盒比你,每月交30幾元電視費,但收安裝費好似$700幾,d香港電視cut得好多.

另一種叫衛星電視,要有個鍋仔天綫加個機頂盒,即系你鴨記見個d,收唔全世界都得,原汁原味,上邊系不規准,但大部份龍民村既天台都有安,最多罰水.

轉貼圖

有綫電視好似收得幾個台,免費架仲想點.

重有好多,如無鍋天綫接收,解擾器.........華強大把你揀.

邊度叫獨樹川

引用:
原帖由 米涼九 於 2008-10-14 01:03 發表 查看引用來源
好多種玩法,正統d就叫"數字電視",獨市得天記做,d盒一定要用他出個d,話就甘話,
開台送個機頂盒比你,每月交30幾元電視費,但收安裝費好似$700幾,d香港電視cut得好多.

另一種叫衛星電視,要有個鍋仔天綫加個機頂 ...
師兄果然熟晒架步

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆