廣洲天河黑店

收藏  |  訂閱
29  2.6k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-11 06:57 PM 發表 查看引用來源
廣州不是夜遊好地方, 正如現在香港也很多人北上/過馬交揾女吃一樣, 一支公在外地, 最好凡事小心...切記:smile_24:
hahahaa.... no la.... gz have tons of good stuffs..... just cost $$$$ more law......

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-11 06:57 PM 發表 查看引用來源
廣州不是夜遊好地方, 正如現在香港也很多人北上/過馬交揾女吃一樣, 一支公在外地, 最好凡事小心...切記:smile_24:
吾熟路既師兄最好吾好特意去廣州夜遊:smile_38:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-10-11 08:49 PM 發表 查看引用來源

吾熟路既師兄最好吾好特意去廣州夜遊:smile_38:
呢個係當然啦..冇地膽好易做水魚...的士佬信唔過

屌, 我都試過, 講起就谷氣, 我又係信左的士司機, 扑街

Don't believe taxi driver !

引用:
原帖由 o靚仔南 於 2008-10-11 19:43 發表 查看引用來源

hahahaa.... no la.... gz have tons of good stuffs..... just cost $$$$ more law......
香港都有唔少......2K/Q....咁又如何??
樓主講緊唔熟路俾人劏呀....代表:smile_19:

引用:
原帖由 2531933 於 2008-10-11 04:45 PM 發表 查看引用來源
本人在外國已生活了十數載,話說在去年大約在10月左右,因為要在廣洲等一位從外地來的朋友,所以要在廣洲市等他來然後一起去國內旅行。因本人已沒有回來很久了,

在晚上又沒事做,所以就叫了台的士,叫司機開車送 ...
樓主廣源路,機場路,三元里咁多大招牌桑拿都吾去再吾係去沙面啦:smile_38:

广州就吾好去啦:smile_27:

引用:
原帖由 kikobull 於 2008-10-11 22:51 發表 查看引用來源
广州就吾好去啦:smile_27:
揾咗料, 或者有師兄帶路...或者有意外驚喜呢...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 05:55 AM 發表 查看引用來源

揾咗料, 或者有師兄帶路...或者有意外驚喜呢...
I wanna go too :smile_38:

前往最後回覆