男仔甘算短嗎?

收藏  |  訂閱
34  5.6k

點解要係lady's talk講埋晒d咁既野:smile_22:

at least 6"..............

引用:
原帖由 ookkman 於 2008-10-11 09:04 AM 發表 查看引用來源

講就天下無敵, 我地又唔識你 d 女, 你講咩都得架啦, 師兄 !! ! 你得 10 - 12cm ?? 等如我手指尾咁長渣, 我都長你 3cm 啦好彩, 6" 長呀 !!
係呀, 我講乜都得架, 使乜同你交代? :smile_34:我同d女交代架吒:smile_30:

回覆 1# 的帖子

吾係呀, 咁短既!:smile_14:

引用:
原帖由 小四眼 於 2008-10-11 11:29 AM 發表 查看引用來源
吾係呀, 咁短既!:smile_14:
你係男定女呢 ??????

引用:
原帖由 我要忘記你 於 2008-10-10 11:44 PM 發表 查看引用來源
扯起旗,8cm長?算短嗎?還是正常?:smile_13:
我未扯都唔止呢個長度....:smile_39:

唔洗灰心, 技巧可以補救, 再同加藤鷹老師學番兩招鷹爪功, 再買多條av用大型vibrator, 保證係女都死:smile_34:

引用:
原帖由 我要忘記你 於 2008-10-10 11:44 PM 發表 查看引用來源
扯起旗,8cm長?算短嗎?還是正常?:smile_13:
of course toooooooooo short la:smile_38:

算短哦:smile_13:

仲駛問...算短啦.

just 8cm is quite short:smile_13:
the JJ is useless,can cut:smile_43:
i am 15 cm:smile_44:

前往最後回覆