上一頁下一頁
發新話題

沉咗,依家好窿,唔知點好,(任吊,唔介意)

收藏  |  訂閱
203  15.6k

引用:
原帖由 拿杜尼 於 2008-10-10 07:08 PM 發表 查看引用來源
小苐依家同一營銷妹走埋咗,係識咗已幾年,發生感情,排除同解開好多心结先同佢開始.(心结同關係大約兩三個月前post過).問题係同佢一起後,佢唔夠工開,之前又返咗鄉下.好多客都走咗,.我租屋比佢住,又交 ...
對你的事只能說心表同情!:smile_39: :smile_39:

自已諗,吊你都無用!

c兄咁真係無撚計架喎:smile_45: 又話條女挖鳩你!到佢肯出翻黎跑數你又話自已無撚用吾知點咁

早知如此.......何必玩女呢..........:smile_40:

引用:
原帖由 拿杜尼 於 2008-10-10 07:08 PM 發表 查看引用來源
小苐依家同一營銷妹走埋咗,係識咗已幾年,發生感情,排除同解開好多心结先同佢開始.(心结同關係大約兩三個月前post過).問题係同佢一起後,佢唔夠工開,之前又返咗鄉下.好多客都走咗,.我租屋比佢住,又交 ...
沽貨離場...止蝕先好喎c亨!

引用:
師兄我知你好like條女,如果比著我,唔系真心既(知佢為錢而來,我一定唔會沉系呢個人身上)
師兄只系而家未遇到個真心姐,遲早都有機會!
不如放手,留d無謂既洗費去結識第二d女啦!
我都沉過,但我從來沒有錢沉比人(因為我無)!
但對我真心既女,我都遇唔少!

CHING  我都有條女是上面不過我無租屋,但每個要儲3千是佢度,我一個月揾8千幾都是咁過啦...........你一個有成萬5,6都話唔夠?其實如果條女是對你真心的就唔咁對你啦,佢是喜歡你的錢多過喜歡你.........要點做其實你自己先知無人幫到你架

算啦...此情只待成追憶....

散包,在香港,大陸都是一樣,
50% 感情/ 50 % 錢 就OK KA LA
? % 感情/  ? %錢    男人因賀爾蒙影響, 出來玩一般不會客觀評定實情, 通常自己編自己,
加上大陸普遍文化是先錢, 感情投資是要再看及可否發展
, CHING 有空參考一下我發過拈子及回覆提問,可能對你有的用.
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=8154591&extra=&highlight=&page=1

跳船...............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆