上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part331)

收藏  |  訂閱
736  5.4k

差哥你係吾係有份 buy 雷慢brothers :smile_30:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-9 11:54 AM 發表 查看引用來源
留位俾貓貓...  :smile_19:
你知吾知尋晚 d pk 係 中環 嘈左好很耐 :smile_39:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-9 11:54 AM 發表 查看引用來源
留個位俾今日上吾倒黎的 lemon 哥 :smile_40:
唔豬幾時蟲妹妹會留個位比我呢 :smile_13:  
Po Fuk Shan都唔錯:smile_34:

d爛攤子...

要由政府去執...

政府d錢又係納稅人度黎...

結果就係班大惡做晒贏家..  :smile_19:

itemno........你梗係想免費野.....快d比錢...........蟲蟲.........快d收錢先至好比佢睇.........:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-9 11:52 AM 發表 查看引用來源
差哥走入黎執雞..  :smile_19:
拱~拱岩見到隻雞~冇奶油5執姐~

引用:
原帖由 ipro 於 2008-10-9 11:56 AM 發表 查看引用來源

唔豬幾時蟲妹妹會留個位比我呢 :smile_13:  
Po Fuk Shan都唔錯:smile_34:
成十9幾皮一個手掌位, buy 吾起 wor :smile_39:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-9 11:56 AM 發表 查看引用來源

你知吾知尋晚 d pk 係 中環 嘈左好很耐 :smile_39:
有無掟佢水彈 ?  :smile_19:

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2008-10-9 11:57 AM 發表 查看引用來源

拱~拱岩見到隻雞~冇奶油5執姐~
我個人認為..你係潛伏左好耐就真..  

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-9 11:56 AM 發表 查看引用來源
d爛攤子...

要由政府去執...

政府d錢又係納稅人度黎...

結果就係班大惡做晒贏家..  :smile_19:
其實關 gov 乜 q 樹 wor :smile_22:

係班 pk on 9 俾人呃之 ma :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆