上一頁下一頁
發新話題

咀咀飲茶(有相) + 皇室保健按摩

收藏  |  訂閱
707  38.1k

Thanks for beautiful girl's photo !
I want to eat her at once !

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-8 11:34 AM 發表 查看引用來源
囡囡唔錯喎:smile_47: 皇室保健收幾銀呀:smile_46:
98双鐘100小費,撇開龜頭,幾舒服架

引用:
原帖由 clementyue 於 2008-10-8 11:33 AM 發表 查看引用來源
雖然我成日俾牌主扣分

但係費sir出報告,就點都要 "支持"
Thank you "支持"
我之前都成日俾牌主扣分,仲違規ban A/C添
貢E度係大場嚟嘛,唔係"波地",咪尊重遊戲規則lor:smile_15:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-8 11:30 AM 發表 查看引用來源
偷番薯:smile_45:
邊有偷,公開晒:smile_38: :smile_38:
飲茶唔駛Post出團掛???

How much Ching $$?

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-8 11:23 AM 發表 查看引用來源
又偷跳
死佬  
仲好講,call祕書預埋你開會,放鴿子
絕交一小時:smile_30:

Thanks for sharing

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-8 11:45 AM 發表 查看引用來源

邊有偷,公開晒:smile_38: :smile_38:
飲茶唔駛Post出團掛???
你話呢:smile_45:都係用個口飲:smile_45:
喎日飲兩轉:smile_13:飲左600蚊:smile_27::smile_27:

Very good girl !
Very Good report !
Thank You

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-8 11:49 AM 發表 查看引用來源

你話呢:smile_45:都係用個口飲:smile_45:
喎日飲兩轉:smile_13:飲左600蚊:smile_27::smile_27:
巴屎閉
餐餐都唔預我地:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆