上一頁下一頁
發新話題

懷舊一下吧: 141七大魔女 (Updated Again)

收藏  |  訂閱
91  36.3k

回覆 1# 的帖子

雖然係舊聞, 但CHING一番話, 都令小弟不禁現身讚賞!
此區實在太越來越無趣味, 新手時常問埋無聊又重複問題! :smile_39:
連某些註冊幾年既會員, 到而家都仲問緊點尋芳, 厚顏呃分! :smile_45:  
希望CHING多些上黎分享見聞!

thanks for sharing!

引用:
原帖由 slave_john_hk 於 2008-10-5 03:37 PM 發表 查看引用來源

brother, 我同你的感受一模一樣

以前 d 141 除了樣, 身材, 技巧外仲有女人味! 而家o個d....

你覺得菲菲同心怡邊個 blowjob 勁 d?
依家係141已經無以前咁好玩!

我都唔知係邊庶可以搵到好對手!

……千金易得,對手難求!

★火辣視訊女郎自宅liveShow ,給你互動 體驗
美少女的自宅生活完整呈現在你面前!!

點此進入
av.av女優.日本av.日本av女優.色情av.av下載.免費av.成人av.情色av.av383成人.av美女.av片.av女郎.巨乳av.av巨乳.av成人.

http://shorturl.in/QW2LWR

引用:
原帖由 slave_john_hk 於 2008-10-5 11:41 AM 發表 查看引用來源
懷舊一下吧: 141七大魔女

可能人老了便喜歡懷舊, 就連 141 我也覺得舊時的好 d.
今次講下大約五、六年前的七大魔女. 資深的 141 美腿一定被她們奪去不少精液!

Blowjob 魔女 : TST 菲菲 (海防大廈, 福橋大廈)
...
巴打, 如果有埋照片就更加好咯

Mei Mei

Mei Mei at Cameron Road also let me have a lot of memory.  Miss her lor

宜家啲廣告就跨拉拉、做完就小喇叭:smile_39:

真令人懷念.心怡:smile_13:

引用:
原帖由 slave_john_hk 於 2008-10-5 11:41 AM 發表 查看引用來源
懷舊一下吧: 141七大魔女

可能人老了便喜歡懷舊, 就連 141 我也覺得舊時的好 d.
今次講下大約五、六年前的七大魔女. 資深的 141 美腿一定被她們奪去不少精液!

Blowjob 魔女 : TST 菲菲 (海防大廈, 福橋大廈)
...
雪儀好多人等架,但一次都未上過
而家雪儀唔知去左邊到

引用:
原帖由 WET人 於 2008-10-7 10:01 AM 發表 查看引用來源
真令人懷念.心怡:smile_13:
心怡嫁人上左岸啦 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆