我同朋友通常鍾意咁玩

收藏  |  訂閱
28  1.4k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-9-30 04:23 AM 發表 查看引用來源
1k is too expensive for me
平有平玩,

你可以去食麵, 廿蚊左右, 食完叫雞 100, 行下街, 望下女, 走人,

$200 玩足 1 日

引用:
原帖由 c.e.o 於 2008-9-30 04:34 AM 發表 查看引用來源

平有平玩,

你可以去食麵, 廿蚊左右, 食完叫雞 100, 行下街, 望下女, 走人,

$200 玩足 1 日
sounds good :smile_38:

最平應該係我朋友咁樣玩法

, 落酒吧溝個女主管, 條女做左無耐, 果時先十九歲 ( 大陸分分鐘仲係報大數 )
破埋條女處, 玩足一年, 仲要攪大埋條女個肚 :smile_30:
條女做酒吧主管 ( 中山 ) 每月賺二千幾近三千, 跟我朋友去佢間舖做, 先得八百蚊人工, 雖然係全包 ( 包食包住包玩樂行街睇戲 )

:smile_30:  條女岩岩返鄉下, 我朋友就同客去叫雞 :smile_27: ( 條女仲大緊2-3個月肚 )

再平既可以齋北上食飯, 行街, $100 左右 :smile_27:

CHING都玩得精明,陰敬。

落酒吧 ( $150 每人 )

邊間咁平:smile_41:

引用:
原帖由 靖風 於 2008-9-30 03:30 AM 發表 查看引用來源
1000元就唔叫使得精明, 如果用500樓下就叫精明
我同D FRIEND 唱K飲酒都起碼400喇, 都未計坐枱/酒店食宵夜O個D呢~

No la!!!!:smile_14: :smile_14: :smile_14:

又玩鬥平啊?不如咬老軟仲好,有錢收添;其實各人玩法唔同,有咩好計啊,感覺值就得啦!

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-9-30 08:38 PM 發表 查看引用來源
落酒吧 ( $150 每人 )

邊間咁平:smile_41:
好多細既酒吧都好平, 樂園路一帶有間歌舞廳, 如果兩個人去叫 1 打啤酒, $250 內埋單走得

試過遇到班絲奶亞嬸 , 睇班女人就知枯寒, 5 個人去玩 ( 唱歌 ) , 自己帶埋水, 最底消費 半打啤酒加枱錢, 我想埋單百多圓攪掂, 每人平均 30蚊 :smile_27:  我朋友同我玩完, 請左 2 條女 ( 拳手 ) 去食飯, 我朋友話間酒家係佢契姐開, 叫埋班絲奶去, 去到班絲奶亞嬸本來坐另外張枱, 我朋友叫埋佢地坐埋來, 即係 9 個人, 1 張枱, 我朋友叫好晒"送" 之後同班絲奶講, 我地 4 個人, 你地 5 個人, 餐飯最多 500蚊, 不如 一人一半, 你地比最多都係 250蚊, 唔夠既我地包底,
成班絲奶好似死晒狗咁, 得個肥絲奶發言 " 我地以為你請咋, 咁誤會唔好意思囉, 我地好細食架咋, 唔食得幾多, 如果你介意既我地走先囉 "
咁我朋友聽到, 就扮晒大方, "得啦, 我請 " 之後班絲奶大飲大食, 我朋友仲話 " 唔夠再叫 " 班絲奶真係繼續叫飯叫 "送" 反而果兩個拳手掛住睇電視, 唔多食, 我朋友直情無食野, 係咁飲啤酒, 後尾我去左廁所, 返來時所有人走晒, 得我朋友一個, 佢激到一肚火, 要再落酒吧玩, 我覺得大家飲左太多, 唔肯去, 之後係街度嘈, 我搭的士返港, 佢落左吧 :smile_30:

前往最後回覆