發放自己女友o既淫照俾朋友

收藏  |  訂閱
31  7.4k

引用:
原帖由 Sexy_Ho 於 2008-9-28 09:43 PM 發表 查看引用來源

但係你地覺得佢係咩心態呢???
有咩原因???會咁做???
咩心態? 變態佬既心態得變態佬明

滿足佢嘅慾望,話俾人知佢條女有幾聽佢話囉~~~

call the police la:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Sexy_Ho 於 2008-9-28 09:20 PM 發表 查看引用來源
件事係咁o既,,,
有個由澳洲番黎香港讀書o既大學生(E 先生)識左條女(英國番o黎o既)
佢地識左一年就開始拍拖啦...
跟住個佢條女o係第二年就quit左喇

之後,我個frd(都係英國番o黎o既),個女仔之前同佢拍過拖
E先生 ...
咁e先生又衰咗d!

引用:
原帖由 moneyjj 於 2008-9-28 09:59 PM 發表 查看引用來源
call the police la:smile_38: :smile_38:
點解要call police???

其實仲有下文...
之後有另一條女(B小姐),係E先生條女(A小姐) O既frd o黎o既
佢地三個都係同學
A小姐曾經同B小姐講過同E先生搞野好HIGH,
跟住B小姐就去左俾E先生搞啦,起初都冇做愛
只係俾E先生用手搞呀咁樣...

引用:
原帖由 Sexy_Ho 於 2008-9-28 10:06 PM 發表 查看引用來源

點解要call police???

其實仲有下文...
之後有另一條女(B小姐),係E先生條女(A小姐) O既frd o黎o既
佢地三個都係同學
A小姐曾經同B小姐講過同E先生搞野好HIGH,
跟住B小姐就去左俾E先生搞啦,起初都冇做愛
...
期待期待,重有無多d...........?

回覆 1# 的帖子

精神病~~:smile_35:

引用:
原帖由 newhappy 於 2008-9-28 10:11 PM 發表 查看引用來源

期待期待,重有無多d...........?
最後當然係食埋佢啦~~~
有冇3P就唔知喇
不過我個FRD仲收到新相,LOL

賤人~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Gazelle 於 2008-9-28 09:41 PM 發表 查看引用來源
因為佢賤:smile_22:
同意....

前往最後回覆