上一頁下一頁
發新話題

《逃》第二季之 逃出珠海之旅 (13/9)

收藏  |  訂閱
132  10.3k

深圳有D大場坐枱$400 上房$1000 過夜$1000
點解過唔過夜都係 $1000(女女可以訓得舒服D嘛 會挖你車費)

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-16 07:11 PM 發表 查看引用來源
深圳有D大場坐枱$400 上房$1000 過夜$1000
點解過唔過夜都係 $1000(女女可以訓得舒服D嘛 會挖你車費)
ohh ...深圳都係咁樣架 ?
o個日我好似比囡囡用槍指住個頭迫我過夜咁樣
非常無趣 :smile_13:

引用:
原帖由 c米高 於 2008-9-16 07:18 PM 發表 查看引用來源

ohh ...深圳都係咁樣架 ?
o個日我好似比囡囡用槍指住個頭迫我過夜咁樣
非常無趣 :smile_13:
一晚俾你一個好過

珠海大部分桑拿仍然休業
唱K又要一千蚊...真係冇咩野玩:smile_24:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-16 07:21 PM 發表 查看引用來源

一晚俾你一個好過
:smile_27: :smile_27:
一個就夠晒數

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2008-9-16 07:25 PM 發表 查看引用來源
珠海大部分桑拿仍然休業
唱K又要一千蚊...真係冇咩野玩:smile_24:
係呀 ..思朗兄
我諗國慶後先好踏足珠海 :smile_39:

多謝師兄珠海報告

咁咪即係,一系坐一系過夜啫
過夜唔知會唔會又系得一q呢:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 DustTillDawn 於 2008-9-16 09:47 PM 發表 查看引用來源
咁咪即係,一系坐一系過夜啫
過夜唔知會唔會又系得一q呢:smile_41: :smile_41:
Exactly
如果條女係好玩得 ..都會諗下
不過上房後可能變臉 :smile_42:

我問過條囡 ...最多2q
不過好似面有難色 :smile_13:
我跟住講笑 ...5q得唔得 ? :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 c米高 於 2008-9-16 21:53 發表 查看引用來源

Exactly
如果條女係好玩得 ..都會諗下
不過上房後可能變臉 :smile_42:

我問過條囡 ...最多2q
不過好似面有難色 :smile_13:
我跟住講笑 ...5q得唔得 ? :smile_30: :smile_30:  
一q都預咗,最怕一陣,天未光叫醒你比錢走人仲要無得屌個下先pk:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆