常平.大朗.長安5星SN.正.邪骨.邪足遊!(上)

收藏  |  訂閱
29  4.1k

引用:
原帖由 max5ega 於 2008-9-4 11:32 PM 發表 查看引用來源
141果個freex就係我!今朝寫左4�鐘嫁!偷野!:smile_27:
咁呀.....sorry!:smile_13:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-4 11:25 PM 發表 查看引用來源
你邊度抄返黎架, 一行行分開哂賫:smile_35: :smile_35:
唔識攪格式牙!

多謝報告:smile_38: :smile_43:

好難睇.thx anyway

Another copycat!!!

引用:
原帖由 max5ega 於 2008-9-4 11:31 PM 發表 查看引用來源
141果個freex就係我!今朝寫左4�鐘嫁!偷野!:smile_27:
貼完141,又貼呢度.咁辛苦:smile_30:
e 東囡囡正咩:smile_41: 我星期一晚去過夜.$400全部唔得, $500$600都好麻麻:smile_27: :smile_27:
我仲諗住唔再去:smile_42:

應該攪攪佢, 好難睇呀....bro, 出得post就唔好慳水慳力...都係想大家睇得好點

好多空格啊, 用咩野碼架? 睇得好辛苦, 要估估下

引用:
原帖由 DCBA 於 2008-9-5 12:44 AM 發表 查看引用來源
好多空格啊, 用咩野碼架? 睇得好辛苦, 要估估下
我係用手寫板!D格格係�19手寫板有問題!我真倏唔識打中文

引用:
原帖由 siuleung78 於 2008-9-4 11:49 PM 發表 查看引用來源

貼完141,又貼呢度.咁辛苦:smile_30:
e 東囡囡正咩:smile_41: 我星期一晚去過夜.$400全部唔得, $500$600都好麻麻:smile_27: :smile_27:
我仲諗住唔再去:smile_42:
係!你要求好高喎!過夜係米168 or138?

前往最後回覆