上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.3k

引用:
原帖由 『樂』 於 2008-8-24 12:13 PM 發表

有幾痛?????全身麻醉又要比多幾多$????
uhm..好難用口講出黎,但係你忍到果下(好似吉左兩針),之後幾分鐘jj就無知覺,但我做果陣d麻藥好似好快散,搞到成日痛-.-
講真..醫院好好多,如果係有錢既...醫院加加埋埋1萬左右啦應該,通脹左e家應該~萬5

引用:
原帖由 高速劍 於 2008-8-24 01:39 PM 發表

uhm..好難用口講出黎,但係你忍到果下(好似吉左兩針),之後幾分鐘jj就無知覺,但我做果陣d麻藥好似好快散,搞到成日痛-.-
講真..醫院好好多,如果係有錢既...醫院加加埋埋1萬左右啦應該,通脹左e家應該~萬5
萬幾咁貴= =唔係$3000~5000$到架咩???

咁吉落黎係唔係勁痛????痛到咩程度????

引用:
原帖由 『樂』 於 2008-8-24 02:16 PM 發表

萬幾咁貴= =唔係$3000~5000$到架咩???

咁吉落黎係唔係勁痛????痛到咩程度????
痛,但唔算係勁痛既..似用釘吉
3000-5000係診所,係局部麻醉,打落jj
全身打係手臂,仲會訓著埋,局部個人係清醒

回覆 13# 的帖子

1. 我想有私家診所同人割包皮 ?? 幾多錢呀? ( 我要地址 )
Or
2. 係法國醫院做完割包皮手術幾多錢呀? 想知那醫生資料可以pm你比我?

[quote]原帖由 luciana 於 2008-8-24 07:04 PM 發表
1. 我想有私家診所同人割包皮 ?? 幾多錢呀? ( 我要地址 )
Or
2. 係法國醫院做完割包皮手術幾多錢呀? 想知那醫生資料可以pm你比我?

龜頭下面腫起黎果到有d膿流出黎.....好驚

包皮幾時係時間返既:smile_41: 5該C兄

引用:
原帖由 mrchan903 於 2008-8-25 02:26 AM 發表
包皮幾時係時間返既:smile_41: 5該C兄
由細個就要反黎洗

各位c兄,小弟想問下邊道割包皮會好d?還是醫院同私家診所都係一樣?

引用:
原帖由 ice515 於 2008-8-26 12:43 PM 發表
各位c兄,小弟想問下邊道割包皮會好d?還是醫院同私家診所都係一樣?
私家醫院最好<--因為有全身麻醉,但係貴囉
你去d私家醫院睇泌尿科,話想割包皮就ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆