上一頁下一頁
發新話題

徵專一男朋友, 30 or above

收藏  |  訂閱
80  2.2k

引用:
原帖由 Oo愛新覺羅oO 於 2008-8-20 08:04 PM 發表
好長細
有幾長細:smile_45: 又無身材及身高注明, 家庭狀況又無講:smile_13: 哈哈.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-8-20 08:14 PM 發表

有幾長細:smile_45: 又無身材及身高注明, 家庭狀況又無講:smile_13: 哈哈.....:smile_30: :smile_30:
你講lee d叫做精細:smile_30:

引用:
原帖由 Oo愛新覺羅oO 於 2008-8-20 08:15 PM 發表
你講lee d叫做精細:smile_30:
咩唔係叫做詳細豬料咩.:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-8-20 08:25 PM 發表

咩唔係叫做詳細豬料咩.:smile_30: :smile_30:
詳細豬料如下:
身高 - 唔高唔危
身材 - 唔肥唔秀
家庭背景 - 有老有嫩

:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 bienbien 於 2008-8-20 06:08 PM 發表
大家好呀
唔想一個人啦:smile_38:
想揾一個真係認真,專一,唔煙唔酒冇不良嗜好, 有正當職業的男友,最緊要係好心地
我今年30,樣子正正常常, 自問係一個細心體貼嘅好女仔, 真係唔想再受傷......如果你都 ...
hi
我諗只可以做朋友啦

引用:
原帖由 bienbien 於 2008-8-20 06:08 PM 發表
大家好呀
想揾一個真係認真,專一,唔煙唔酒冇不良嗜好, 有正當職業的男友,最緊要係好心地
我今年30,樣子正正常常, 自問係一個細心體貼嘅好女仔, 真係唔想再受傷......如果你都 ...
hello nice to meet u

樓主唔好怪我之前的post, 玩下攪下氣氛, 做個朋友都得掛.:smile_13:

引用:
大家好呀
我pm左你啦,有時間覆我啊

nice to meet you ~~

祝妳早日搵到個專一的男朋友啦:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆