上一頁下一頁
發新話題

9/8隱的+皇后大道+皇家貴族有大細賭(正經相)

收藏  |  訂閱
107  17.0k

引用:
原帖由 alchow 於 2008-8-13 03:11 PM 發表
thanks for report
里位CHING,唔好咁樣回貼,會被扣分架!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-13 03:10 PM 發表

咁都俾你知,好醒呀你,揾日一齊去玩呀!:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
你唔出呢個帖都唔知~~字既用色出賣左你~~~:smile_13:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-13 03:13 PM 發表
你唔出呢個帖都唔知~~字既用色出賣左你~~~:smile_13:  
我真係幾鐘意用藍色字架!:smile_13: :smile_13: :smile_13:

好以唔錯不過會唔會貴左dd丫~

thx for sharing.........

引用:
原帖由 苦男仔 於 2008-8-13 03:30 PM 發表
好以唔錯不過會唔會貴左dd丫~
你指disco定sn先?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

點解唔係反水圍個邊骨骨呀, 要去反羅湖個頭咁遠既, 仲有, 我都冇乜錢架, 下次可以帶埋我去嗎!!!!!:smile_30: :smile_30:

thanks for your report

隱型的士站可唔可以去cp架
同幾錢?:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 03:52 PM 發表
點解唔係反水圍個邊骨骨呀, 要去反羅湖個頭咁遠既, 仲有, 我都冇乜錢架, 下次可以帶埋我去嗎!!!!!:smile_30: :smile_30:
個朋友條女入左去sn先(要賭錢),所以我地先會去,唔係的話會去皇馬都會!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆