見到有巴打 用套 都中招, 大家驚唔驚 ??

收藏  |  訂閱
37  5.2k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:21 AM 發表
咁CHING又覺得 係咪出黎做既囡囡 十個有十個都已經中過性病 ?
未必全部有, 做左兩三年果D, 十個有九個啦:smile_42:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:31 AM 發表

後生果陣, 成日周圍浦, 又ONS, 又FOC, 又有去叫雞, 叫雞多數都有用套既, 所以其實D病我都唔清楚係叫雞惹返黎, 定係自已溝既囡囡惹比我:smile_39:

開頭一兩年都有復發既, 現在已經好多年都無咯:smile_40:
咁你後生一定好靚仔啦 !!!!!!!

ONS 都有 掂!

FOC即係FREE OF CHARGE?

咁你自己溝囡囡冇用套 ?

原來椰菜花可以斷架 ?

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:32 AM 發表

未必全部有, 做左兩三年果D, 十個有九個啦:smile_42:
叫雞真係好TERRIBLE!!!!!!!

其實一向都知,都聽過好多次
仲有,帶套都可以有bb,都一樣聽過好多次
所以各位小心

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 01:36 AM 發表
其實一向都知,都聽過好多次
仲有,帶套都可以有bb,都一樣聽過好多次
所以各位小心
所以唔好玩喇都係...

咁其實HJ會唔會中 ???

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:34 AM 發表

咁你後生一定好靚仔啦 !!!!!!!

ONS 都有 掂!

FOC即係FREE OF CHARGE?

咁你自己溝囡囡冇用套 ?

原來椰菜花可以斷架 ?
以前既套邊有依家甘薄:smile_39: , 帶套同唔帶套既感覺差好遠架:smile_40:
自己十幾廿歲果陣溝既o靚妹都係十幾歲, 性經驗唔多, 應該唔會有問題, 所以我多數都唔帶套 , 但知道自己有左問題之後, 我全部都會帶套, 費事害人啦:smile_42:
椰菜花應該唔會斷尾, 但如果身體強壯, 幾年無再返發, 以後再返發既機會就唔大:smile_40:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:37 AM 發表

所以唔好玩喇都係...

咁其實HJ會唔會中 ???
機會唔大, 但如果d毛巾唔干淨, 都有機會:smile_39:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:43 AM 發表

機會唔大, 但如果d毛巾唔干淨, 都有機會:smile_39:
所以自備毛巾係咪好好多..同埋用條大毛巾COVER佢張床單都好

因為感覺佢地D床單都未必CLEAN 是嗎 ?

不過冇乜客會咁痳煩 D囡囡會唔會黑FACE?

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:41 AM 發表

以前既套邊有依家甘薄:smile_39: , 帶套同唔帶套既感覺差好遠架:smile_40:
自己十幾廿歲果陣溝既o靚妹都係十幾歲, 性經驗唔多, 應該唔會有問題, 所以我多數都唔帶套 , 但知道自己有左問題之後, 我 ...
咁如果嗰條友 成日有做運動 飲食OK 早SLEEP早起 好健康 抵抗力好好

唔用套黎做愛 就算同條有椰菜花既女做愛 都未必發過一次病出黎呀 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:45 AM 發表

所以自備毛巾係咪好好多..同埋用條大毛巾COVER佢張床單都好

因為感覺佢地D床單都未必CLEAN 是嗎 ?

不過冇乜客會咁痳煩 D囡囡會唔會黑FACE?
好多桑拿場, 毛巾床單邊會同你消毒:smile_39:
自備毛巾, 你帶得幾多條去:smile_39:

睇你講野, 估你應該好細個, 其實唔去最安全, 但去都唔洗太怕, 係一般桑拿場中既機會低過千分之一:smile_40:

前往最後回覆