香港NC

收藏  |  訂閱
26  3.8k

引用:
原帖由 NPGG 於 2008-7-25 04:34 PM 發表
nc

out, totally out
可能啦!
依家d 人鍾意北上!
當然都有試過北上玩樂一排!
但依家有家庭有細路就唔會咯!
香港去o下茶仔飲o下酒就仲會!

引用:
原帖由 k_kjj 於 2008-7-25 08:01 PM 發表
好奈無去現在hknc是點樣聽講都是大陸囡囡:smile_44:
唔一定o既!
睇o下佔邊種女多o者!

引用:
原帖由 longlong 於 2008-7-25 08:24 PM 發表
氣分和以前,約十年度,真係吾同,以前上去係開開心心抽抽水,兩家係LiLi拿拿抽抽插,質素都差好多。
即食場冇興趣啦~
三兩個上去搵埋媽咪女女差o下劈幾板就有~
女o既質數又唔太大要求o既~
熟o左d 媽咪都唔敢玩o野o既~

咁又係呀 , 媽咪同我地其實都係"互惠互利"啦 ,
其實個個媽咪都想帶超級靚女做囡囡既....不過好多時公司安排就無計啦,
咁我地同佢熟左佢亦都知我地既底線去到邊...有好野 call 得我地時我地亦唔多彈咁佢都對公司有交代丫 !!
始終呢個世界一定係"熟客"著數過"生客"架喇 !!:smile_38:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-7-28 12:05 PM 發表
咁又係呀 , 媽咪同我地其實都係"互惠互利"啦 ,
其實個個媽咪都想帶超級靚女做囡囡既....不過好多時公司安排就無計啦,
咁我地同佢熟左佢亦都知我地既底線去到邊...有好野 call 得我地時我地亦唔多彈咁 ...
緊係啦~
熟客固定有生意喎~
媽咪緊識做o既~

:smile_13: 唯獨有樣唔好...媽咪有時打得電話黎多既,我地呢 d 有家室既真係隨時出事.....:smile_42:
:smile_13: 不過又唔怪得佢..始終人地有"好野"即刻打俾我去試....有時直頭錫哂佢添:smile_30:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-7-28 12:15 PM 發表
:smile_13: 唯獨有樣唔好...媽咪有時打得電話黎多既,我地呢 d 有家室既真係隨時出事.....:smile_42:
:smile_13: 不過又唔怪得佢..始終人地有"好野"即刻打俾我去試....有時直頭錫哂佢添:smile_30:
識我o既媽咪又醒喎~
知道我通常咩時間會上去~
所以夜晚佢o地絕對唔會打比我~

回覆 1# 的帖子

今時唔同往日了, 興趣是減少了, 少左去好多了:smile_14:

引用:
原帖由 NPGG 於 2008-7-25 04:34 PM 發表
nc

out, totally out
Out? You mean your wealth totally out? Too many people miss the feeling of NC!!!

回覆 1# 的帖子

依傢NC地方少左,都無心情去:smile_42:

前往最後回覆