真係可憐..............

收藏  |  訂閱
35  3.9k

C兄好爽啊 有的臭雞等你上屈你貨不對辦以經太晚

引用:
原帖由 longlong 於 2008-7-25 08:42 PM 發表

呢個係正常現象,呢位大小姐夠客做,就會貴起來,冇來電一定吾聽,我係網上話佢[早一日Booking都放我飛機],吾驚我玩九佢電話呀,師兄,你吾做佢咪搵個件囉,佢有位癡心大情人客仔,係網上不停唱好佢,小你一個客冇問題喎,叫 ...
癡心大情人=鐵耳環xxx??:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 longlong 於 2008-7-25 08:42 PM 發表

呢個係正常現象,呢位大小姐夠客做,就會貴起來,冇來電一定吾聽,我係網上話佢[早一日Booking都放我飛機],吾驚我玩九佢電話呀,師兄,你吾做佢咪搵個件囉,佢有位癡心大情人客仔,係網上不停唱好佢,小你一個客冇問題喎,叫 ...
我都好明白..... 半個月前我約好天文台道"+0".... 去到佢同我講"sorry上左客下次黎過"...... 嘩激到彈起.....
跟著去左發利.... 3/f搵左個尾房戴眼鏡扮OL粉皮......... 沖涼....睇住我沖..... 揼啦..... 都有15min.... 手骨屎到.......  part2..... 行貨...... 俾錢先仆街...無講價人門前話488...  最後話全層公價588..... 吊..... 你話e兩個係咪仆街極品??

引用:
原帖由 edward1123 於 2008-7-25 11:22 PM 發表

癡心大情人=鐵耳環xxx??:smile_40::smile_40::smile_40:
乜你都知呀,吾知GiGi佢自已又知吾知:smile_46: :smile_46: :smile_46:

:smile_30: 火山孝子

扣分搗亂天王又出黎搗亂,真可憐......

引用:
原帖由 longlong 於 2008-7-26 12:44 AM 發表

乜你都知呀,吾知GiGi佢自已又知吾知:smile_46: :smile_46: :smile_46:  
Long爺!! 我唔理你,你竟然旭我?你無野呀?!我不停唱好 GiGi ?! 你真係講乜都係真架Wo,服爆你!!!

正所謂寧得罪小人,莫得罪君子!! 得罪小人一舖過,有仇報仇
得罪君子? 死得啦!!!
君子報仇十年未晚! ~ 起碼記仇記你十年!!!
有仇不報非君子! ~ 唔放過任何大小報仇機會,一有機會就死都要踩一腳!!!
君子不奪人所好!~ 直頭傾全力阻止自已唔like o既 技師 成為其他人所好!!!
為君子一視同仁! ~ 由遠至近由大到小不論親疏所有女性 ~ 都 ~ 係 ~ 雞~!
君子先天下之憂而憂!! ~ long爺 D Post 全部佈憂不佈喜~全部技C都唔冷得 tim ... 香檳全層唔冷得?......wooooo

好在long爺D公信力一向有保証!出左Post 之後連未幫襯過o既貓狗牛羊都即刻回句 " Blacklist 佢" ... "佢"係乜水都未知果下勁嘛!!
希望各位令 long 爺睇唔順眼o既技C,一生再遇唔到 long爺 E 類好客啦!!!
幾舊水咁易賺呀??! 醒D啦姐姐仔 ....

其實Long爺應該年紀唔細,如果唔後無理由深懂君子之道架...
嘩~~~ ! 如果Long爺 E + 先行年三十,已經咁君子... 勁呀!! 幾時先得你死呀???!!!

引用:
原帖由 edward1123 於 2008-7-25 11:22 PM 發表

老兄點解有咁o既聯想呢? 講兩句好說話姐... 咁就大情人?  

咁 long爺 句句咁狠咪 = 滅門仇人? :smile_27:

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2008-7-26 01:15 AM 發表
扣分搗亂天王又出黎搗亂,真可憐......
其實老兄一出 E 個Post 就知佢實出尼....
你又唔係唔知 long爺 為人.... :smile_44:

Ben仔,雞既定義係收錢先同你扑野,吾收錢個D係你老婆或者女朋友,而且做雞一定係女人,男人做個D叫做鴨。
我吾敢講我係一個有公信力既會員,但係只不過有個句講個句,邊D女得係好個人既感受,正如食野既味道,我話好食,你話難食,有排拗。
但係我一路都係彈GiGi放飛機,你好似一見到就觸動所有神經線,女神係吾可以有負面報告。
我夠膽講句,而家係呢到既會員,有幫襯過GiGi既,不論新客定舊客仔,服務係咪比以前差左,仲大口氣到月客都吾願做。
癡心大情人,你對佢有幻想係你既事,吾好美化左之後悟導其他會員。

前往最後回覆