上一頁下一頁
發新話題

低食賓妹

收藏  |  訂閱
56  21.7k

原帖由 88毛毛虫 於 2008-7-11 11:00 AM 發表
果位3樓師兄講果D應該糸自由行走地糸妙街一帶要講架,
如果唔糸就一定糸佢唔方便講唧私家場唔做生客.

where will find the walking girl?

Give me address please

CHing, 種族旗視法己通過,叫"賓妹"會犯法。
小"賓妹"會唔會坐籠呀?

lbfm--nbfm----cffm
Cheap Fair fucking machine

事實上是有不少家傭賓賓在假日出來做的, 不過
1. 一般只做賓佬, 當是朋友, 去時鏗酒店
2. 如果你好熟雞頭, 都有可能吃到, 半年前我吃過三次, 個個都高鐘咁款, 又高跟鞋, 又低胸, 又吊帶; 服務都好好, 問佢睇身份證, 又是真的hkid, 吾知佢阿sir平日點頂:smile_30:

引用:
原帖由 pkhoi 於 2008-7-11 09:26 AM 發表
師兄.......‧咪玩啦,280元仲話抵
去妙街120元攪點,仲年齡22歲咋
你話誰抵>>>>>
係邊度?? 我都想試下

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2008-7-16 09:36 AM 發表
2. 如果你好熟雞頭, 都有可能吃到, 半年前我吃過三次, 個個都高鐘咁款, 又高跟鞋, 又低胸, 又吊帶; 服務都好好, 問佢睇身份證 ...
甘正,重有無搵呀

Thanks for your report.

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2008-7-16 09:36 AM 發表
2. 如果你好熟雞頭, 都有可能吃到, 半年前我吃過三次, 個個都高鐘咁款, 又高跟鞋, 又低胸, 又吊帶; 服務都好好, 問佢睇身份證 ...
any contact ? pm me ok ?

亞賓吾係更好,黑七七:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆