上一頁下一頁
發新話題

別人老公的生日禮物

收藏  |  訂閱
170  26.2k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-5 12:45 AM 發表
我向來唔中意做人地老公既情人or sp,
覺得七年之癢既男人好痴身同惹來很多麻煩事
除非唔比我知對方有太太,否則多數say no
但世事冇絕對,凡事有例外

數年前在網上認識一位外籍太太,收到佢msg問我可唔可以和佢老 ...
EdenAngela 嘅post 永遠給人驚喜 .

用人黎做生日禮物@@好正呀

Angela甘個晚係你個人玩定係三個人玩呀?:smile_41:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-5 12:45 AM 發表
我向來唔中意做人地老公既情人or sp,
覺得七年之癢既男人好痴身同惹來很多麻煩事
除非唔比我知對方有太太,否則多數say no
但世事冇絕對,凡事有例外

數年前在網上認識一位外籍太太,收到佢msg問我可唔可以和佢老 ...
有你咁既生日禮物真係正到爆呀:smile_40:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-6-5 12:52 AM 發表
哈哈...
都ok喎...
你都好ok呀:smile_40:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-6-5 01:01 AM 發表
Angela甘個晚係你個人玩定係三個人玩呀?:smile_41:
只算係兩個人玩咋
位太太最多都係訓係佢老公上面加重壓力,同我男上女下
引用:
原帖由 dryport 於 2008-6-5 12:55 AM 發表

EdenAngela 嘅post 永遠給人驚喜 .
我係懶打字啫
寫得好馬虎咋
引用:
原帖由 迷你豬 於 2008-6-5 12:53 AM 發表
跟住仲有冇同佢老公做第二次:smile_13:
yes, 大約做左佢sp個零月

haha你無同佢地玩之後,個老公實悶死呢

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-5 01:06 AM 發表

只算係兩個人玩咋

我係懶打字啫
寫得好馬虎咋

甘你地現在重有無玩呀:smile_41:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-5 01:06 AM 發表

只算係兩個人玩咋

我係懶打字啫
寫得好馬虎咋

同鬼佬ml個feel係咪好過亞洲人呢

引用:

只算係兩個人玩咋

我係懶打字啫
寫得好馬虎咋

內容永遠新鮮吸引,真係令人又愛又恨.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆