~~HK 邪骨 去玩程序 係咪先沖涼 入房 走前再沖??~~

收藏  |  訂閱
25  6.0k

無問題
你話攞野! 唔該! 就得了
這是你的物品

唔使解釋既

引用:
原帖由 hokatung 於 2008-5-22 07:33 PM 發表

我係四眼一族 (有戴眼鏡)

冲涼前 把衣服、銀包、眼鏡等雜物鎖入locker

冲完涼 著好桑拿D衫褲後, 對locker仔講 "我要攞返副眼鏡"

咁當然係除咗攞返副眼鏡之外, 梗係攞埋手機、銀包喇

咁就大家都冇尷尬 ...
但係我wear con個喎............

點好呢..

話去拎返包香口膠呀 ?

引用:
原帖由 LCF410 於 2008-5-22 08:25 PM 發表
c弟第一次出黎玩呀:smile_14:
準備我既第二次

我第一次去玩頭part冇沖涼 成個袋連銀包唔洗唔好意思咁 拎入房1..

:smile_38: 9唔撘8、入門口大叫我要邪骨呀。傻仔:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

講真啦! 骨場都係多猛人出入地方. 小D貴重嘢好D, 玩都玩得放心

回覆 5# 的帖子

師兄 ... 你講得啱呀
我同佢地嘈 但唔係報警
佢d客上到黎 見到係接待處 成三十幾人摏曬到
我都唔好意思

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-5-22 08:46 PM 發表

但係我wear con個喎............

點好呢..

話去拎返包香口膠呀 ?
話去攞返手機 :smile_38:

Better be safe than sorry!

引用:
原帖由 cuthbert2006 於 2008-5-22 04:33 PM 發表
你驚d locker仔唔乾淨咪帶埋入room囉
咪好似我個次咁 攪到幾煩 出去玩要開心 唔係要嘈交
攪到佢成晚無生意做 我係受害者都唔好意思 ....:smile_39:
通常香港好少咁樣bo,唔知師兄係邊間場呢?我係香港揼,次次都兩手空空就咁入房既啦,咁多年都無咩不愉快事情發生。可能我好彩挂,不過香港正常就唔會既,大陸就唔敢包。

引用:
原帖由 stansmith 於 2008-5-23 12:21 AM 發表
講真啦! 骨場都係多猛人出入地方. 小D貴重嘢好D, 玩都玩得放心
咁你唔洗比小費 ???

前往最後回覆