請大家小心勿入"閪鳩你姓既羊"既帖

收藏  |  訂閱
16  1.2k

引用:
原帖由 voking 於 2024-9-10 04:03 發表 查看引用來源

你扣佢分,佢亦可以扣你分。只有兩敗俱傷。
由版主扣,佢扣吾返版主,可能會收歛一下,否則會被禁言。
我都被禁幾次。
個條𨳍𨳍,被禁到一出即死!我而家先覺當時個閪頭canon禁得佢啱! ...
如果多人一齊出手扣佢分, 佢唔會夠快

不過現在只係吹下, 此功能已取消了

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-9-10 11:09 發表 查看引用來源

如果多人一齊出手扣佢分, 佢唔會夠快

不過現在只係吹下, 此功能已取消了
係喎,該功能取消咗。
唯有吾好入佢貼同推佢,等佢自己冇癮,最好自殺埋。或梅毒上佢個腦。
一天光晒。

引用:
原帖由 voking 於 2024-9-8 02:28 發表 查看引用來源

呢個情形,我都同意你講法,雖然佢ban咗我幾個AC,但有好過冇。
起碼吾使睇某啲人啲變態圖片。
男欢-屌屎忽以前要坐.而家大大方方咁講
不過我無膽兼唔敢同人講..俾人屌真係好過引.

引用:
原帖由 voking 於 2024-9-11 02:09 發表 查看引用來源

係喎,該功能取消咗。
唯有吾好入佢貼同推佢,等佢自己冇癮,最好自殺埋。或梅毒上佢個腦。
一天光晒。
我等到梅毒上腦就好.有多十幾廿年命.我而家最希望係桑拿俾人屌到high 爆馬下風.我依的孽重.咁開心爆落地獄

引用:
原帖由 voking 於 2024-9-11 02:09 發表 查看引用來源

係喎,該功能取消咗。
一天光晒。
叫人唔好睇剩睇你隻老作貓作嘢嘅女愛.事實真實講出男欢.Hk男同桑拿實況.同北上找小鮮肉欢娱.你唔睇咪算.但又睇.實真真確確.唔通你條老作貓閪寫得出.唔好睇你又睇!老作.落地獄捱足十八層.老作猫閪

有啲人,吾死就累家人,死就累街坊。又吾知自己身臭,乞人憎!

引用:
原帖由 voking 於 2024-9-12 02:41 發表 查看引用來源
有啲人,吾死就累家人,死就累街坊。又吾知自己身臭,乞人憎!
你條viking 76話自己染重病.黃綠俾左死期未!去玩多的?8樓.珠海95.去多的!作多的!點!死左你都係要落地獄.孽重.未走!屌得閪多.俾人屌返下.希望贖下!唔使捱足十八層
kk攪乜整到太光猛.我玩男同.唔希望認得我.
去返BT.猴痘未驚過.但係太多人.傳的新冠流感.上星期三去又中.但幾日就好返.都成個禮拜無玩,星期二上去啜下吞米青.俾小鮮肉內射中出.雖然BT更衣大字~無套中出.抱恨終身

昨天去夜馬前又去BT.攬下的帥哥.開左五六鑊high 左一次就去馬場.今季旗開得勝執小小.陸續有來

前往最後回覆