吹。。更新多兩段

收藏  |  訂閱
37  6.8k

回覆 1# kcvan 的帖子

含晒好精彩👏🏻👏🏻👏🏻😋☕😌師兄望住佢含👍🏻👍🏻有乜感想?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-21 13:59 發表 查看引用來源
屌.... 擺到明唔想人專心做野   

俾人含晒其實係咩感覺, 同埋相比努力啜龜頭, 邊種做法可以令人快d 爆炸
感覺絕對好正
可能我偏長(唔知嫁聽d女講。冇同人比過)
唔係咁多女食得晒

每個人唔同。
啜頭我會軟。。。
咁吹我又好少會被吹爆。
我要加埋手打 再吹先會爆到

引用:
原帖由 3P2Q 於 2024-8-21 14:04 發表 查看引用來源

龜頭.........最敏感的地方, 超級享受 , 真係易爆D

含晒.........我覺意淫成份多D
都o岩既, 曾幾何時本宮都有過淨係識玩龜頭既階段, 而家就愈來愈中意所謂既意淫
講到意淫必須要吹爆, 必須要messy, 以前同老公係啜實佢龜頭啜到乾晒為止
而家中意俾佢噴到嘴角同面上周圍都係, 用手指玩完精液先收入口中據為己有

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-21 14:18 發表 查看引用來源

都o岩既, 曾幾何時本宮都有過淨係識玩龜頭既階段, 而家就愈來愈中意所謂既意淫
講到意淫必須要吹爆, 必須要messy, 以前同老公係啜實佢龜頭啜到乾晒為止

而家中意俾佢噴到嘴角同面上周圍都係, 用手指玩完精液先收 ...
射個時啜到乾 係身體 器官感覺享受

用手指 絕對視覺 意淫享受

。。。。。

好多女 含入去 識啜識吸 但唔識用利打轉

有d女 吸啜唔識反而識含住時用利玩個頭

深喉時加用利 真係好少數。。

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-8-21 14:11 發表 查看引用來源

感覺絕對好正
唔係咁多女食得晒

每個人唔同。
啜頭我會軟。。。
咁吹我又好少會被吹爆。
我要加埋手打 再吹先會爆到 ...
啜頭會軟呢個我真係第一次聽...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-21 14:24 發表 查看引用來源

啜頭會軟呢個我真係第一次聽...
係喎。。我都唔知點解。。
啜兩下我會軟
不過唔係軟晒個隻
可能咁既原因 絕少比人吹得爆

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-8-21 14:23 發表 查看引用來源

。。。。。

深喉時加用利 真係好少數。。 ...
深喉時加用利 條利奶棍身 ?

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-8-21 14:23 發表 查看引用來源

。。。。。

深喉時加用利 真係好少數。。 ...
呢度有一個費盡九牛二虎之力都學唔識同人深喉既人士
不過幻想到個情景, 就係深喉時用條脷, 奶到既不過係個袋袋咋喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-21 14:18 發表 查看引用來源

而家中意俾佢噴到嘴角同面上周圍都係, 用手指玩完精液先收 ...
最正的意淫係冇套抽, 講好今次出時會口爆 , 但玩得太HIGH , 準備移到口部爆時趕唔切

臨入口時爆左

當然, 要肯定女女唔會介意被顏射先好試

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-8-21 14:11 發表 查看引用來源

感覺絕對好正
唔係咁多女食得晒

每個人唔同。
啜頭我會軟。。。
咁吹我又好少會被吹爆。
我要加埋手打 再吹先會爆到 ...
吹 同 啜  分別係咩 ?

前往最後回覆