可能係一個我問過最奇怪既問題, 同居情侶/ 恩愛夫妻, 請入

收藏  |  訂閱
23  3.6k

貴妃和我妻子一樣呀, 其實大部分女性對大汗少少都怕
男上還好, 女上一定唔俾係床到
要騎就係廳

當初怕拖時, 因為情到濃時, 好多時出面呀; 自己房呀(當時到屋企人住), 體位通常都係
企係到, 或後入; 久而久之去到床做就會怕污糟

所以你係正常既...咁作為男人愛佢, 肯做已經偷笑...通常都包容到既

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-8-14 16:02 發表 查看引用來源
精液~洗唔甩! 無得救! 以後墊成人一次性尿布~咁就好d又方便
exact-7-ly
事發幾個月之後本宮實在忍唔住換左張床囉
其實真係幾可惜架, 冇爛冇壞淨係污糟, 上門收舊床褥果位大叔仲用好陰濕奇怪既目光啤左我一眼
想必唔少人其實都知道床上一灘啡色野係咩野由來

引用:
原帖由 darrenlau 於 2024-8-14 16:06 發表 查看引用來源
貴妃和我妻子一樣呀, 其實大部分女性對大汗少少都怕
男上還好, 女上一定唔俾係床到
要騎就係廳

當初怕拖時, 因為情到濃時, 好多時出面呀; 自己房呀(當時到屋企人住), 體位通常都係
企係到, 或後入; 久而久之去到 ...
汗又係另一樣野囉
一方面, 其實我係中意大汗既, 做愛做到成身濕漉漉先最有feel
亦都中意比如話放假唔駛返工, 同本宮既愛人一齊操練 (健身運動果種操練)
完成之後成身汗都會又攬又舔囉 由細到大我都中意男人既汗水
當然唔會就咁撻落床搞野啦, 除非係佢張床或者外面酒店度假屋
不過其實就算沾濕張床要清潔, 理論上都唔難既, 肯定比精液易處理
呢d 情況下更介意既係污糟囉, 因為我地操練會落街跑步, 會用外面d 健身器材, gym 入面果d 會有, 露天公園果d 又有
我個人更中意露天晒住太陽操, 出過街既衫褲鞋襪要碰我張床係絕對唔可能俾佢發生既事

以前我都覺得床褥黃色一撻撻好礙眼,但而家望返d印就好似記錄住老婆食藥同大肚時期嘅美好中出日子。而家老婆唔肯食藥又唔戴環,睇嚟要等佢停經後先可以有返呢d日子,但到時又驚佢唔願做。

男上就一定流出黎
女上坐爆可能好少少,射左你再坐係老公肚上面

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-8-16 01:28 發表 查看引用來源
男上就一定流出黎
屌咗几十年閪,好小弄污床單,每次屌完都會用紙巾塞住洞口🤪🤪😅😅🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 15-8-2024 22:46 發表 查看引用來源
屌咗几十年閪,好小弄污床單,每次屌完都會用紙巾塞住洞口🤪🤪😅😅🤭🤭
我都係, 不過師姐話鐘意唔用套, 最後一刻先抆鎗, 塞唔住。

引用:
原帖由 jackyft 於 2024-8-16 07:28 發表 查看引用來源

我都係, 不過師姐話鐘意唔用套, 最後一刻先抆鎗, 塞唔住。
咁....樣應該射在身上或臉上更加容易清理...除非特登把精液周圍抺先會弄污

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-8-16 06:46 發表 查看引用來源
用套就易搞
如果內射完通常女仔會即刻去沖身

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-8-16 01:28 發表 查看引用來源
男上就一定流出黎
No~~~ 女上其實先係重災區

射完出返黎果吓一定流, 流到啫啫同袋袋周圍都係
畢竟皇上年事已高啦 冇錯回氣速度尚算ok, 冇錯仲可以黎第二次
但高潮後回軟既速度肯定快過二字頭果陣囉!
以前係好方便: 女上-->坐爆--> 退出 --> 流精但棍想仲係好堅挺
嘟起個嘴吸塵機咁將棍棍袋袋上既液體吸返晒佢係好容易既事
但棍棍半軟狀態好多時難免會黎唔切流到落其他地方
佢身上又流, 自己體內俾佢射左入去既精液又流, 於是就周圍都係啦
相比之下男上完事, 我可以雙腳朝天, 佢自己快速爬上黎塞支棍入我嘴,
啜完爽埋最後十秒八秒再幫我攞tissue
但都係會有野流出

前往最後回覆