上一頁下一頁
發新話題

回來了 updated 8/8/2024

收藏  |  訂閱
51  11.7k

期待師姐分享既靚相!!!!

回覆 1# sim888 的帖子

details please....

等師姐你既分享同靚相

[attach]40151325[/attach]
終於得閒啲可以寫喇!

去AMS,去cafe梗係正常啦! 買埋外賣返去酒店慢慢食都好正常!  
不過食還食,酒店禁煙係人都知,廁所係唯一可以食嘅地方! 唔好玩爛玩具嘛,同埋要罰錢就無謂啦!

其實我鍾意食少少high high 哋,跟住先搞,搞嗰陣老公每一吓,佢入我啜真係好正! 有時老公一路插一路吹比我,大麻直接上,妹妹直接受,真係好high!  

搞完一次,沖完涼之後,老公畀我食菇,好快上頭!喺床上面,我覺得個天花板喺度轉。
冇幾耐,老公行埋嚟,用口餵咗我啖香檳。
跟住慢慢錫我,佢淨係錫咀,冇掂我,冇啜我波波,冇摸我妹妹!

我唔明點解我嗰晚真係好濕好濕,可能係啲菇,真係可以啲水滴落大脾...................

待續

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-7 16:16 發表 查看引用來源
終於得閒啲可以寫喇!

去AMS,去cafe梗係正常啦! 買埋外賣返去酒店慢慢食都好正常!  
不過食還食,酒店禁煙係人都知,廁所係唯一可以食嘅地方! 唔好玩爛玩具嘛,同埋要罰錢就無謂啦!

其實我鍾意食少少high high 哋,跟住先搞,搞嗰陣 ...
咁緊要,咁多水?咁之後做咪更加high?😬

我忍唔住,一嘢含落老公度,而我妹妹就對住老公個頭!
我一路含住老公,一路自己用手指撩妹妹,我叫老公錫我們妹妹,我要佢啜我妹妹,我妹妹打車輪,我要佢又錫又啜又要伸條脷入我妹妹度! 嗰陣我好痕好想要!
點知............佢淨係享受我同佢含,佢完全冇理我!  
過咗一陣係都冇嚟,我延起條腰,一嘢坐上去,我妹妹對住佢個嘴係咁磨!

佢終於識得錫,又舐我粒嘢,又伸條脷去舐我條罅,仲撩埋入去

好high好high好high!我喺度喪叫,狂揸自己個波,用手指挾住自己lin lin,又爬返低狂吮老公,可能係食咗草,老公好耐都唔肯射!

後尾我坐上去,捉佢bb插入我妹妹度狂un,捉老公隻手去揸我! 揸得我好舒服,拉起佢,我要老公狂錫狂啜我個波,我要波邊全部咖哩雞!

一路做一路做,中間又有補菇,好high好正

我係唔知道老公射咗幾多次,佢中出射完,我係冇洗再插入去! Un到佢再射
我feel到大脾有佢啲精同我啲水流出嚟!  

到第二日散曬,瞓到點幾先起身,妹妹畀佢搞到有啲痛!

好耐好耐好耐,冇試過咁瘋狂!
除咗啱啱識嗰陣,老公係會中出射完,唔掹出嚟,再嚟第二次!

真係好耐冇試過

後來佢話返我知,係特登唔掂我整古我!
佢想見到我個淫樣!

https://mega.nz/file/1a0WDQIR#tl_RYWW9-FQT18wDgWuE__Sxm6Gf-cZDerPAR4rJI7k

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-7 19:28 發表 查看引用來源
我一路含住老公,一路自己用手指撩妹妹,我叫老公錫我們妹妹,我要佢啜我妹妹,我妹妹打車輪,我要佢又錫又啜又要伸條脷入我妹妹度! 嗰陣我好痕好想要!
點知............佢淨係享 ...
屌 好想加入一齊插你

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-7 19:28 發表 查看引用來源
師姐真係好精彩分享,相信今晚唔少師兄都射唔小.....

回覆 16# sim888 的帖子

我會忍唔住好快射
太正

引用:
見到少少波邊都覺得對波大!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆